Libnet.ro
UNICEF

13:30

Poza zilei vine din Republica Moldova: Cum a fost surprinsa o soferita de troleibuz din Chisinau

B1 B1,
Poza zilei vine din Republica Moldova: Cum a fost surprinsa o soferita de troleibuz din Chisinau

O femeie din Republica Moldova a devenit vedeta in tara sa dupa ce a fost surprinsa intr-o ipostaza extrem de ciudata. Aceasta, soferita unei linii de troleibuz, a urcat si a conectat firele. continuă pe B1

Fostul guvernator al Bancii Nationale din Republica Moldova, arestat pentru coruptie

Leonid Talmaci, fostul Guvernator al Bancii Nationale a Republicii Moldova, timp de 18 ani, a fost retinut aseara, relateaza http://bit. ly/2m77yDpDeschide. md. De asemenea, Judecaria Buiucani a aprobat arestarea lui Leonid Talmaci pentru 15 zile.

Republica Moldova: Fost guvernator al Bancii Nationale, arestat pentru coruptie dupa ce fusese numit consilier al presedintelui Dodon

Leonid Talmaci, fostul Guvernator al Bancii Nationale a Moldovei, a fost retinut joi seara, in aceeasi zi in care fusese numit membru al Consiliului Economic de pe langa presedintele Igor Dodon, scrie Deschide. md. Judecatorii au emis un mandat de arest pentru 15 zile.

Republica Moldova si-a exclus ambasadorul din Rusia. Motivele sunt neclare

Guvernul Republicii Moldova a cerut miercuri ca actualul ambasador in Rusia, Dumitru Braghis, sa fie respins. Aceasta decizie privind retragerea ambasadorului a fost luata de Guvern, dar nu inainte de.

Initiativa pentru modificarea Constitutiei, in Republica Moldova. Actul normativ i-ar permite lui Dodon sa dizolve Parlamentul. Liderul moldovean a abordat subiectul intr-o intalnire cu presedintele Comisiei de la Venetia

Presedintele Republicii Moldova, prorusul Igor Dodon, l-a primit, joi, pe presedintele Comisiei de la Venetia, Gianni Buquicchio. in cadrul intrevederii, liderul de la Chitinau a insistat asupra acordarii de imputerniciri suplimentare sefului statului in ceea ce priveste dizolvarea Parlamentului.

FARSA SOCANTA! Soferii au fost inspaimantati de tinerii care au simulat ca le dau foc la masini (VIDEO)

Cativa tineri din Republica Moldova aveau chef de glume si s-au gandit sa se distreze putin pe seama soferilor. Acestia au amenintat mai multi conducatori auto din trafic ca le vor da foc la.

Patru barbati din Sri Lanka au fost retinuti la frontiera Romaniei, in timp ce incercau sa treaca ilegal in Ungaria

Patru cetateni din Sri Lanka au fost prinsi, in noaptea de joi spre vineri, de politistii de frontiera din judetul Arad, in timp ce incercau sa treaca ilegal in Ungaria pe la punctul de granita Nadlac.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )