Libnet.ro
UNICEF

06:00

Patru barbati din Sri Lanka au fost retinuti la frontiera Romaniei, in timp ce incercau sa treaca ilegal in Ungaria

România Liberă România Liberă,
Patru barbati din Sri Lanka au fost retinuti la frontiera Romaniei, in timp ce incercau sa treaca ilegal in Ungaria

Patru cetateni din Sri Lanka au fost prinsi, in noaptea de joi spre vineri, de politistii de frontiera din judetul Arad, in timp ce incercau sa treaca ilegal in Ungaria pe la punctul de granita Nadlac. continuă pe România Liberă

Patru cetateni din Sri Lanka, ascunsi intr-un microbuz, prinsi in timp ce voiau sa iasa ilegal din tara

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II Csanadpalota au depistat, ascunsi intr-un microbuz, intre bagaje, patru cetateni din Sri Lanka, care au incercat astfel sa iasa ilegal din tara.

Turist in Sri Lanka: cum am vazut cu 3.415 lei o tara exotica in care savurezi fara sa vrei haosul drumului si calmul peisajelor

Am calatorit in Sri Lanka cu 3. 415 lei total 754 euro) si vreau sa va arat si voua cum puteti avea o vacanta in tara ceaiului sau in alta destinatie exotica cu cat mai putini bani. Iata cum am reusit si de ce merita sa descoperiti gustul.

Doi barbati au fost retinuti pentru ca ar fi incendiat o casa de pariuri in Ilfov

Doi barbati au fost retinuti de politistii din Ilfov, in urma a trei perchezitii, cei doi fiind suspecti ca ar fi incendiat o casa de pariuri, pe data de 4 decembrie, in comuna Clinceni, potrivit Mediafax.

DNA cere arestarea preventiva a fostului presedinte al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, intr-un nou dosar de coruptie. Fostul senator Sebastian Grapa si doi fosti consilieri au fost retinuti

Fostul senator Sebastian Grapa si doi fosti consilieri judeteni din cadrul Consiliului Judetean Brasov au fost retinuti, miercuri, de procurorii DNA, ei urmand a fi prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Doi tineri au fost retinuti de politisti dupa ce au devastat un magazin din Deva

Politistii au retinut doi tineri acuzati de o spargere petrecuta intr-un magazin din municipiul Deva. Mascati cu cagule infractorii si-au umplut sacii de cu cartuse de tigari.

VIDEO Turneul Overground Elements cu byron, The Mono Jacks, Travka si Robin and the Backstabbers continua pe 10 martie in patru orase din tara

Formatiile byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka alcatuiesc line-up-ul Overground Elements, un turneu itinerant prin patru mari orase ale tarii ce propune pe rand patru experiente diferite de concert cu fiecare dintre cele patru formatii. Venind fiecare cu propriul concept de show si o experienta live particulara, trupele vor concerta vineri, pe data de 10 martie, in Iasi, Timisoara, Cluj si Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )