Libnet.ro
UNICEF

16:00

PPDD va cere in instanta parlamentarilor plecati din partid cate doua milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 PPDD va cere in instanta parlamentarilor plecati din partid cate doua milioane de euro

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, sambata, ca formatiunea sa va incepe de luni actiunile in instanta impotriva parlamentarilor PPDD care au trecut la alte partide, iar acestora li se va cere sa achite cate doua milioane de euro, conform unei conventii semnate inainte de alegeri. continuă pe Hotnews

PPDD va cere in instanta parlamentarilor plecati din partid cate 2 milioane de euro. ...

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, sambata, ca formatiunea sa va incepe de luni actiunile in instanta impotriva parlamentarilor PPDD care au trecut la alte partide, iar acestora li se va cere sa achite cate doua milioane de euro, conform unei conventii semnate inainte de alegeri, informeaza Mediafax. E limpede ca tradarea este la loc de cinste in politica romaneasca, iar acest fenomen nu ne-a ocolit nici pe noi. Se pare ca meteahna intiparita in randul partidelor aflate la .

Dan Diaconescu, primul loc pe lista PPDD la europarlamentare si candidat la prezidentiale.

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, sambata, ca fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, informeaza Mediafax. Liviu Neagu a sustinut, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca, ca PPDD ar putea obtine 20% din voturile pentru Parlamentul European. Citeste si: PPDD va cere in instanta parlamentarilor plecati din partid cate .

PP-DD trece la FAPTE: Va cere in instanta cate 2 milioane de dolari de la parlamentarii care au plecat din partid

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, sambata, ca formatiunea sa va incepe de luni actiunile in instanta impotriva parlamentarilor PPDD care au trecut la alte partide, iar acestora li se va cere.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )