Libnet.ro
UNICEF

20:00

Scandal in direct intre Traian Basescu si Gheorghe Piperea: Sunteti un faimos avocat care a incasat destule esecuri in justitie/ Pe dumneavoastra v-am batut in justitie in 2007 (VIDEO)

B1 B1,
Scandal in direct intre Traian Basescu si Gheorghe Piperea: Sunteti un faimos avocat care a incasat destule esecuri in justitie/ Pe dumneavoastra v-am batut in justitie in 2007 (VIDEO)

Scandal in direct la B1TV intre fostul presedinte Traian Basescu si avocatul Gheorghe Piperea in privinta rolului definit de Constitutie pentru procurori in justitie. As fi. continuă pe B1

Motivare. De ce a fost condamnat nepotul lui Traian Basescu la doi ani si sase luni de inchisoare. Dragos a fost acuzat ca a cerut o spaga de un milion de euro

Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu si nepotul lui Traian Basescu, a fost gasit vinovat de trafic de influenta dupa ce toti cei implicati au recunoscut acuzatiile, iar interceptarile ambientale au confirmat totul. Asa reiese din motivarea magistratului care a decis condamnarea tanarului la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare.

De ce a fost condamnat nepotul lui Traian Basescu la doi ani si sase luni de inchisoare. Dragos a fost acuzat ca a cerut o spaga de un milion de euro

Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu si nepotul lui Traian Basescu, a fost gasit vinovat de trafic de influenta dupa ce toti cei implicati au recunoscut acuzatiile, iar interceptarile ambientale au confirmat totul.

Traian Basescu sare in apararea Elenei Udrea in dosarul Gala Bute: Nu era in minister in momentul in care se spune ca s-a dat mita. Un secretar de stat a fost dat afara ca urmare a unei note SRI (VIDEO)

Invitat, duminica seara, in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV, Traian Basescu a facut mai multe dezvaluiri despre evenimentele care au ajuns sa fie la baza dosarului Gala Bute.

Procurorii solicita redeschiderea unui dosar in care Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu. Prejudiciul: 100 de milioane de euro

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a solicitat Tribunalului Bucuresti redeschiderea unui dosar cu prejudiciul de 100 de milioane de euro, in care Traian Basescu era acuzat de abuz in.

Traian Basescu: Nu am constiinta incarcata ca as fi gresit consolidand Justitia si institutiile de forta, in calitate de presedinte. Regret ca nu am inceput sa le atentionez public ca nu au voie sa iasa din obligatiile legale

Fostul presedinte al Romaniei si seful PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat, duminica seara, intr-o emisiune B1 TV, ca nu regreta ca a consolidat Justitia si institutiile de forta.

Traian Basescu, despre jocurile de tenis dintre sefi din SRI, DNA, judecatori si politicieni: Pana in 2013, intalnirile aveau loc la baza lui Dinu Pescariu. Asta ne arata si de ce, in dosarul Microsoft, el a ramas si cu banii, si liber (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre partidele de tenis ale liderilor PSD Liviu Dragnea si Victor Ponta cu Florian Coldea si George.

Traian Basescu: Nu am constiinta incarcata ca as fi gresit consolidand justitia si institutiile de forta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica, la Dosar de politician despre faptul ca dupa ce si-a incheiat mandatul, multi dintre apropiatii sai au inceput sa fie implicati.

Gabriel Oprea, mesaj pentru Traian Basescu: Nu intentionez sa revin in politica

Vechii UNPR-isti s-au intalnit pentru a incerca sa opreasca fuziunea dintre PMP-ul lui Traian Basescu si UNPR, reuniune la care a participat si Gabriel Oprea, fost lider al partidului,.

Scandal diplomatic intre Turcia si Olanda

Un scandal diplomatic a izbucnit zilele trecute intre Turcia si Olanda. Dupa ce Olanda a interzis aterizarea avionului ministrului de Externe turc, Mev and 172;lut Cavusoglu, si a impiedicat intrarea ministrului pentru Familie din Turcia, Fatma Betul Sayan Kaya, in consulatul turc din Rotterdam, escortandu-o in afara teritoriului Olandei, autoritatile turce au anuntat ca vor lua cele mai dure contramasuri, ca raspuns la deciziile Olandei, potrivit premierul turc Binali Yildirim, preluat de presa straina.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )