Libnet.ro
UNICEF

17:15

Prabusirea avionului MH17 in Ucraina. Premierul Olandei: O misiune militara internationala in Ucraina nu este realista

Hotnews Hotnews,
 Prabusirea avionului MH17 in Ucraina. Premierul Olandei: O misiune militara internationala in Ucraina nu este realista

Trimiterea unei misiuni militare internationale pentru securizarea zonei catastrofei aeriene din estul Ucrainei nu este in acest moment realista, a declarat duminica premierul olandez Mark Rutte, scrie AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Prabusirea avionului MH17: Ramasite umane se afla inca in estul Ucrainei, la 9 zile dupa tragedie

Ramasite umane se afla inca in locul unde s-a prabusit, in urma cu 9 zile, aeronava Boeing 777 a Malaysia Airlines, in estul Ucrainei, a afirmat sambata premierul australian Tony Abbott, potrivit AFP.

Zborul MH17. Premierul olandez Mark Rutte sustine ca o misiune militara internationala la locul prabusirii avionului nu este realista

Premierul olandez Mark Rutte a declarat, duminica, la Haga, ca o misiune militara internationalain estul ucrainei, la locul prabusirii avionului nu este realista, informeaza Mediafax.

Rusia sustine ca SUA nu detin dovezi privind implicarea separatistilor in prabusirea zborului MH17

Statele Unite nu au prezentat nicio dovada privind implicarea separatistilor in prabusirea zborului MH17 in estul Ucrainei, a acuzat, joi, adjunctul ministrului rus al Apararii, Anatoli Antonov, informeaza AFP,.

Prabusirea avionului Air Algerie: Toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta, promite Hollande. Drapelele vor fi coborate in berna timp de trei zile, in semn de doliu

Drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, a anuntat sambata presedintia franceza, potrivit Mediafax. De altfel, presedintele francez Francois Hollande a promis ca toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta si ca familiile victimelor franceze vor fi insotite la fata locului in cazul in care vor dori acest lucru.

Casa Alba: Vladimir Putin, vinovat de prabusirea zborului MH17

Casa Alba a afirmat vineri ca presedintele rus Vladimir Putin este vinovat de doborarea avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines deasupra zonei de conflict din estul Ucrainei si a reafirmat ca SUA lucreaza concertat cu Uniunea Europeana si G7 pentru a impune noi sanctiuni impotriva Rusiei, relateaza Agerpres citand agentia Reuters.

Alte 74 de persoane decedate dupa prabusirea avionului malaysian au fost aduse joi in Olanda

Doua avioane transportand cadavre ale victimelor avionului malaysian prabusit in Ucraina au aterizat joi in Olanda, la o zi dupa aducerea primelor corpuri, conform imaginilor difuzate de Televiziunea olandeza,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )