Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prahova: Omul de afaceri Gheorghe Ceteras a fost retinut de DNA

Antena3 Antena3,
Prahova: Omul de afaceri Gheorghe Ceteras a fost retinut de DNA

Omul de afaceri Gheorghe Ceteras, care a fost audiat miercuri timp de mai multe ore la sediul DNA Ploiesti in dosarul in care este implicat si fostul prefect de Buzau Paul Beganu, a fost retinut de procurorii. continuă pe Antena3

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, Avraham Morgenstern, a fost retinut de DNA

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA. Este vorba despre Avraham Morgenstern - reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale Henri Coanda. Acesta i-ar fi.

Un cunoscut medic psihiatru a fost retinut pentru prescrierea ilegala de droguri

Medicul Cristian Bellu Bengescu, unul dintre cei mai cunoscuti medici psihiatri din Romania, a fost retinut marti dimineata de procurorii DIICOT, care il acuza de prescrierea ilegala de droguri.

Fostul prefect de Buzau, afaceristul Ceteras, un judecator, un avocat si un angajat Romsilva, urmariti penal pentru retrocedari

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu, omul de afaceri Gheorghe Ceteras, un judecator, un avocat si un angajat al Romsilva au fost pusi sub urmarire penala de procurorii DNA intr-un dosar privind retrocedarea.

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore / El este acuzat de un prejudiciu de peste 10 mil euro

Procurorii anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale si retinerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures S. L, si un apropiat al lui Radu Mazare, acuzat de doua infractiuni de evaziune fiscala.

UPDATE Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat pentru coruptie, a fost retinut de DNA

UPDATE 01:00 Deputatul liberal Mircea Rosca, cercetat de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, a fost retinut, miercuri noapte, dupa ce a fost audiat peste doua ore la sediul DNA Ploiesti, el fiind dus in arestul IPJ Prahova, de la Campina, potrivit Mediafax.

Afaceristul Avraham Morgenstern, retinut de DNA pentru contractele cu primaria lui Radu Mazare. Procurorii anticoruptie propun arestarea sa

Avraham Morgenstern, afaceristul alaturi de care a petrecut o noapte in arest Radu Mazare, primarul Constantei, a fost retinut din nou pentru 24 ore de procurorii DNA.

Vincent Labrune, presedintele lui Olympique Marseille, a fost retinut de politia franceza

Presedintele clubului Olympique Marseille, Vincent Labrune, si predecesorii sai, Jean-Claude Dassier si Pape Diouf, au fost retinuti si sunt interogati, marti, de politia franceza pentru fraude comise la mai multe transferuri, informeaza nouvelobs. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )