Libnet.ro
UNICEF

05:15

Prahova: Politist condamnat la cinci ani de inchisoare pentru luare de mita si purtare abuziva

B1 B1,
Prahova: Politist condamnat la cinci ani de inchisoare pentru luare de mita si purtare abuziva

Un fost sef de post din Politia Prahova, trimis in judecata in noiembrie 2011 pentru trafic de influenta, luare de mita, instigare la furt, purtare abuziva si favorizarea infractorului a fost condamnat la . continuă pe B1

Jandarm vasluian condamnat la cinci ani de inchisoare pentru trafic cu cocaina

Subofiterul Alin Toderita, din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui, a fost condamnat astazi de Tribunalul Iasi la cinci ani de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc si complicitate la introducerea in tara de droguri de mare risc. El a fost arestat, alaturi de un alt traficant din Vaslui, fiind prins in flagrant dupa ce a primit din Costa Rica un colet cu jumatate de kilogram de cocaina.

Jandarm din Vaslui, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Un fost jandarm din Vaslui a fost condamnat de judecatorii Tribunalului Iasi la 5 ani de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc. Alin Iustinian Toderita, fost subofiter la Jandarmeria Vaslui, a adus din.

Tanar de 18 ani din Blaj condamnat la 9 ani de inchisoare pentru omor

Un tanar de 18 ani din Blaj a fost condamnat de Tribunalul Alba la 9 ani de inchisoare pentru omor. Stefan Claudiu Lunca a injunghiat un barbat de 21 de ani, care a murit, ulterior, la spital.

Curtea de Apel: omul de afaceri Marian Calota, condamnat la trei ani de inchisoare

Omul de afaceri Marian Calota, judecat pentru fapte de coruptie alaturi Alin Trasculescu, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, vineri, la trei ani de inchisoare cu executare, in timp ce, pentru fostul deputat PDL si ceilalti inculpati, judecarea cauzei continua la Tribunalul Bucuresti.

Fostul deputat PDL Dragos Iftime, condamnat la sase ani de inchisoare cu executare

Magistratii de la Curtea de Apel Iasi l-au condamnat, miercuri, la sase ani de inchisoare pe fostul deputat PDL Dragos Iftime, fost presedinte executiv al FC Vaslui, informeaza Agerpres. Potrivit portalului instantei, fostul demnitar a fost gasit vinovat de comiterea mai multor infractiuni: asociere in vederea savarsirii de infractiuni, aderare la grup infractional organizat, spalare de bani si evaziune fiscala. Sentinta este definitiva.

Grupul rus Lukoil isi reduce investitiile si vrea sa constituie rezerve de 30 de miliarde de dolari in cinci ani

Grupul Lukoil, cel mai mare producator privat de petrol din Rusia, va constitui rezerve de 30 de miliarde de dolari in cinci ani si va diminua investitiile pentru a-si reduce dependenta de pietele financiare, schimbarea de strategie fiind determinata de criza din Ucraina, potrivit Bloomberg.

Economia SUA se clatina: contractie de 2,9% in T1, cea mai mare din ultimii cinci ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in primul trimestru o contractie record a ultimilor cinci ani, de 2,9%, intrecand astfel estimarile analistilor si estimarile initiale de 1%, potrivit datelor Departamentului pentru Comert publicate miercuri,.

Primarul Bacaului, retinut pentru luare de mita

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost retinut, ieri, pentru 24 de ore, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al institutiei.

Cinci ani fara Michael Jackson

Astazi se implinesc cinci ani de cand moartea Regelui pop a socat intreaga planeta. Desi artistul nu mai e printre noi, e mai prezent ca niciodata, iar controversele din jurul numelui sau nu au incetat nici pana acum.

Fanii lui Michael Jackson au comemorat cinci ani de la moartea megastarului

Aproximativ o suta de fani ai cantaretului Michael Jackson au depus, miercuri, mii de flori la mormantul-mausoleu al regelui muzicii pop din apropiere de Los Angeles cu ocazia implinirii a cinci ani de la moartea megastarului .

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )