Libnet.ro
UNICEF

17:00

Predoiu: Voi cere excluderea din PDL a lui Boc daca nu explica sustinerea pentru Udrea

România Liberă România Liberă,
Predoiu: Voi cere excluderea din PDL a lui Boc daca nu explica sustinerea pentru Udrea

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, intentioneaza sa ceara excluderea lui Emil Boc din PDL, in contextul sustinerii acestuia pentru Elena Udrea la prezidentiale si a neprezentarii la sedintele de partid. continuă pe România Liberă

Catalin Predoiu: Voi cere excluderea din PDL a lui Emil Boc daca nu explica sustinerea pentru Elena Udrea

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, intentioneaza sa ceara excluderea lui Emil Boc din PDL, in contextul sustinerii acestuia pentru Elena Udrea la prezidentiale si a neprezentarii la sedintele de.

Catalin Predoiu: Daca Emil Boc nu va explica gestul privind sustinerea unui alt candidat, voi cere excluderea sa din PDL

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a scris miercuri, pe Facebook, ca va cere excluderea din partid a lui Emil Boc, daca fostul premier nu va veni vineri sa explice, in cadrul Biroul Politic National al ACL, gestul sau de a sustine un alt candidat decat Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

Monica Macovei pleaca din PDL

Monica Macovei a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca demisioneaza din PDL, informeaza Mediafax. Multe decizii ale PDL au indus confuzie in PDL. Nu am inteles de ce nu poate avea propriul ca.

Macovei - demisie din PDL cu atacuri la premierul Grivco

Candidatul independent la presedintie Monica Macovei si-a anuntat, ieri, demisia din PDL. Sociologii spun ca gestul europarlamentarului nu va influenta semnificativ tabla de sah a prezidentialelor, dar o va ajuta pe aceasta in campania electorala.

Monica Macovei si-a anuntat demisia din PDL

Monica Macovei, care va candida ca independenta la Presedintie, a anuntat, marti, ca pleaca din PDL.

Blaga, dupa demisia Monicai Macovei din PDL: Urma oricum sa fie radiata din partid dupa ce si-a anuntat candidatura la prezidentiale (VIDEO)

Seful PDL Vasile Blaga a declarat, marti, ca nu se bucura de demisia depusa a Monicai Macovei din PDL, spunand ca aceasta oricum avea sa fie radiata din randurile membrilor partidului. Eu nu ma bucur de pl.

Monica Macovei si-a dat demisia din PDL: Ceea ce se intampla in partid este gresit (VIDEO)

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Monica Macovei a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca si-a dat demisia din PDL. Mi-am dat demisia dinPDL. Ceea ce se intampla azi.

Mircea Badea, despre radierea lui Macovei din PDL: Radierea n-are legatura cu programul Rabla

Mircea Badea a comentat cu umor explicatia declaratia Monicai Macovei facuta atunci cand a demisionat din PDL, potrivit careia nu a vrut sa stea sa fie radiata din partid. Sa fie radiata din partid? Si.

Monica Macovei a demisionat din PDL

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Monica Macovei a demisionat din PDL, potrivit declaratiilor sale sustinute in cadrul unei conferinte de presa.

VIDEO UPDATE Monica Macovei a demisionat din PDL si candideaza ca independent la Presedintie. Blaga: Oricum urma sa fie RADIATA din partid

Monica Macovei a anutat, marti, intr-o conferinta de presa ca a demisionat din Partidul Democrat Liberal. Macovei si-a anuntat candidatura independenta la Presedintie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )