Libnet.ro
UNICEF

01:06

Prefectul Bihorului, despre incendiul din Oradea: Cladirea nu avea asigurare. Primele indicii duc spre o problema electrica

Adevărul Adevărul,
Prefectul Bihorului, despre incendiul din Oradea: Cladirea nu avea asigurare. Primele indicii duc spre o problema electrica

Prefectul Bihorului sustine ca Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea nu avea autorizatie din partea pompierilor, insa nici nu avea nevoie, dat fiind ca se afla in conservare. continuă pe Adevărul

Noi dezvaluiri despre incendiul devastator de la Oradea

Reprezentantii ISU, ai Prefecturii Bihor si ai Primariei fac declaratii despre incendiul cumplit din Oradea, acolo unde Palatul Episcopiei Greco-Catolice a fost distrus de flacari. Stire in.

UPDATE VIDEO Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea, monument de patrimoniu, distrus de un incendiu de proportii

Un incendiu de proportii a izbucnit sambata seara la cladirea Palatului Episcopiei Greco-Catolice din centrul municipiului Oradea. Peste 100 de pompieri au intervenit pentru stingerea flacarilor. Incendiul a fost lichidat dupa miezul noptii. Nu s-au inregistrat victime. Palatul Episcopal, situat in Piata Unirii din Oradea, este o cladire de patrimoniu a orasului, considerata o bijuterie arhitectonica si o cladire simbol pentru romanii ardeleni. Fatada si acoperisul cladirii au fost recent renovate cu milioane de euro.

Politia Bihor s-a autosesizat n cazul incendiului de la Palatul Episcopal Greco-Catolic din Oradea

Politistii bihoreni s-au autosesizat cu privire la savarsirea infractiunii de distrugere in cazul incendiului de la Palatul Episcopal Greco-Catolic din Oradea, cercetarile fiind facute sub coordarea procurorilor, informeaza Mediafax. Imobilul nu avea asigurare pentru incendiu.

VIDEO Un incendiu de proportii se manifesta la Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea. Cladirea este situata in centrul orasului, in zona turistica

Un incendiu de proportii a izbucnit, sambata seara, la cladirea Palatului Episcopiei Greco-Catolice din centrul municipiului Oradea, mai multe echipaje de pompieri intervenind la fata locului. Deocamdata, nu au fost anuntate victime.

Episcopia din Oradea a ars. Imaginile bizare care pot rasturna ancheta

Palatul Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, din Piata Unirii, a fost cuprins de flacari sambata seara, aproape de ora 22. 00, focul izbucnind la acoperisul cladirii. Dupa o jumatate de ora, intregul.

Raed Arafat, despre protestul din 10 august: Nu am dat date false. Am zis realitatea

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES ca DSU, prin furnizarea informatiilor despre efectele expunerii la gaze lacrimogene, in contextul.

Tudorel Toader, despre protocolul din 2009: Am primit o copie fara ultimele doua pagini. Le-am primit ulterior

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a adus precizari suplimentare privind scandalul protocoalelor, el sustinand ca atunci cand a primit protocolul din 2009 desecretizat a constatat ca ii lipsesc ultimele doua pagini, cele cu semnatarii, pe care le-a primit ulterior, Parchetul General motivand ca a fost o eroare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )