Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prejudiciu de 1,7 milioane euro in urma concursurilor scolare Evaluare in educatie, unde elevii plateau taxa ca sa participe - Ministerul Finantelor

Hotnews Hotnews,
 Prejudiciu de 1,7 milioane euro in urma concursurilor scolare Evaluare in educatie, unde elevii plateau taxa ca sa participe - Ministerul Finantelor

Politistii au efectuat astazi perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie, scrie Mediafax. Ministerul Finantelor a anuntat ca fundatia a generat un prejudiciu de 1,7 milioane euro, din cauza faptului ca nu si-a platit obligatiile fiscale. Fundatia a incheiat protocoale cu Ministerul Educatiei in 2008-2013, in baza carora a organizat la nivel national concursuri in scoli, pentru care a perceput taxe de participare de 20 lei/copil, desi se obliga sa asigure fonduri pentru aceste concursuri. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca in scolile de stat nu se mai organizeaza concursuri cu taxa din decembrie 2014. continuă pe Hotnews

DGAF a identificat un prejudiciu de 1,7 milioane euro in domeniul concursurilor scolare

Inspectorii DGAF au identificat un prejudiciu de peste 7,6 milioane lei cca 1,7 milioane euro) cauzat bugetului de stat prin sustragerea de la plata obligatiilor fiscale de catre o fundatie, care avea drept scop principal de activitate organizarea de concursuri si teste de evaluare in educatie pentru elevi si studenti, in unitati de invatamant la nivel national.

Romania a incasat peste 460 milioane euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana ne-a rambursat, in primele doua luni din 2015, fonduri cu o valoare de peste 460 milioane euro, aferente aplicatiilor de plata transmise anul trecut, potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene MFE) trimis astazi redactiei.

Rezervele valutare aflate la BNR au scazut in februarie cu 113 milioane de euro

La 28 februarie 2015, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 30,48 miliarde euro, fata de 30,59 miliarde euro la 31 ianuarie 2015, au anuntat luni oficialii Bancii Centrale. In cursul lunii februarie, au avut loc intrari de 659 milioane euro si iesiri de 772 milioane euro, reprezentand modificarea rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit, plati de rate si dobanzi in contul datoriei publice denominate in valuta si altele. La capitolul plati de rate si dobanzi in contul datoriei publice denominate in valuta se regasesc rambursari de capital si dobanda din imprumutul de la Fondul Monetar International pentru care Romania a rambursat circa 343 milioane echivalent euro.

Delhaize a platit 14 milioane euro pentru achizitii, in principal pe magazinele Angst

Grupul belgian Delhaize, care detine supermarketurile Mega Image si Shop and Go, a cheltuit in ultimul trimestru al anului trecut 14 milioane de euro pentru achizitii, in principal pentru cele 20 de magazine Angst, si a constituit un provizion de 5 milioane de euro pentru amenda de la Consiliul Concurentei, arata un raport al rezultatelor financiare pe 2014 emis de Delhaize.

Farmec, afaceri in crestere cu 10%, de 34 milioane euro, fata de 2013

Producatorul de cosmetice Farmec a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 152 de milioane de lei 34 milioane de euro), in crestere cu peste 10 % fata de 2013, cand a inregistrat 138 de milioane de lei, arata un comunicat remis redactiei.

Lichiditate de peste 3,92 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17. 225,20 lei 3. 355,13 euro).

Lichiditate de peste 2,5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 195,34 lei 2. 934,60 euro).

Industria auto s-a finantat prin factoring cu peste 340 milioane euro

Industria auto a fost finantata anul trecut prin operatiuni de factoring intern si extern cu peste 340 milioane de euro, reiese dintr-un studiu derulat la inceputul anului de catre Asociatia Romana de Factoring ARF).

Gazprom a aprobat o majorare de capital de 570 milioane euro pentru South Stream Transport

Board-ul directorilor Gazprom a aprobat o majorare de capital de 569,4 milioane de euro pentru South Stream Transport, fiind posibil ca aceasta companie sa fie folosita initial pentru constructia sectiunii offshore a proiectului Turkish Stream, relateaza Novinite, citand portalul rus Vesti Finance.

Lichiditate de aproape 2,63 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 663,87 lei 2. 878,52 euro).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )