Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lichiditate de peste 3,92 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 3,92 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17. 225,20 lei 3. 355,13 euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de peste 2,5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 195,34 lei 2. 934,60 euro).

Lichiditate de aproape 2,63 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 663,87 lei 2. 878,52 euro).

Lichiditate de aproximativ 19 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 19 milioane lei 4,3 milioane euro).

Romania a incasat peste 460 milioane euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana ne-a rambursat, in primele doua luni din 2015, fonduri cu o valoare de peste 460 milioane euro, aferente aplicatiilor de plata transmise anul trecut, potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene MFE) trimis astazi redactiei.

DGAF a identificat un prejudiciu de 1,7 milioane euro in domeniul concursurilor scolare

Inspectorii DGAF au identificat un prejudiciu de peste 7,6 milioane lei cca 1,7 milioane euro) cauzat bugetului de stat prin sustragerea de la plata obligatiilor fiscale de catre o fundatie, care avea drept scop principal de activitate organizarea de concursuri si teste de evaluare in educatie pentru elevi si studenti, in unitati de invatamant la nivel national.

Leul a ramas pe depreciere si a inchis la peste 4,455 unitati/euro

Cotatiile monedei nationale s-au mentinut peste 4,455 lei/euro in a doua jumatate a zilei, intr-o piata interbancara corelata cu evolutia din regiune, leul consemnand a patra sesiune consecutiva de depreciere fata de moneda unica europeana, informeaza Mediafax.

Prejudiciu de 1,7 milioane euro in urma concursurilor scolare Evaluare in educatie, unde elevii plateau taxa ca sa participe - Ministerul Finantelor

Politistii au efectuat astazi perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Prahova, intr-un dosar in care este vizata fundatia care organizeaza concursul scolar Evaluare in educatie, scrie Mediafax. Ministerul Finantelor a anuntat ca fundatia a generat un prejudiciu de 1,7 milioane euro, din cauza faptului ca nu si-a platit obligatiile fiscale. Fundatia a incheiat protocoale cu Ministerul Educatiei in 2008-2013, in baza carora a organizat la nivel national concursuri in scoli, pentru care a perceput taxe de participare de 20 lei/copil, desi se obliga sa asigure fonduri pentru aceste concursuri. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca in scolile de stat nu se mai organizeaza concursuri cu taxa din decembrie 2014.

Peste 3,5 milioane de carduri de sanatate au fost deja activate. Ce se va intampla dupa 1 mai

Peste 3,5 milioane de carduri de sanatate au fost pana acum activate spune presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Vasile Ciurchea crede ca dupa 1 mai se vor putea face economii. Desi toata.

Vasile Ciurchea: Peste 3,5 milioane de carduri de sanatate sunt activate; dupa 1 mai s-ar putea face economii

Peste 3,5 milioane de carduri de sanatate sunt deja activate si, pe masura ce devine obligatoriu, din 1 mai, s-ar putea face economii, pentru ca vor fi platite doar serviciile efectuate, a declarat, marti, presedintele Casei Nationale de Asigurari de.

Mentor Group din Cipru vrea sa investeasca 75 milioane de euro pe piata imobiliara locala

Grupul Mentor Group Holdings are in plan sa investeasca 75 de milioane de euro, in acest an, pe piata imobiliara de la noi, pentru dezvoltarea unor proiecte imobiliare si pentru solutii de creditare pentru posibilii clienti, potrivit unui comunicat al companiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )