Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romania a incasat peste 460 milioane euro de la Comisia Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a incasat peste 460 milioane euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana ne-a rambursat, in primele doua luni din 2015, fonduri cu o valoare de peste 460 milioane euro, aferente aplicatiilor de plata transmise anul trecut, potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene MFE) trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici: Romania a incasat in acest an peste 460 milioane de euro de la Comisia Europeana

Romania a inregistrat in luna februarie o absorbtie a fondurilor UE de peste 460 milioane de euro, incluse in trei programe. Rata de absorbtie era de peste 52% la sfarsitul lunii trecute, potrivit unui comunicat.

Industria auto s-a finantat prin factoring cu peste 340 milioane euro

Industria auto a fost finantata anul trecut prin operatiuni de factoring intern si extern cu peste 340 milioane de euro, reiese dintr-un studiu derulat la inceputul anului de catre Asociatia Romana de Factoring ARF).

MFE anunta un salt al absorbtiei fondurilor UE pe februarie: 460 de milioane de euro in 3 programe

Comisia Europeana a rambursat Romaniei fonduri structurale si de coeziune de peste 460 milioane de euro, in luna februarie 2015, aferente cheltuielilor raportate la Bruxelles de autoritatile romane in anul 2014, potrivit unui comunicat de presa emis, marti, de Ministerul Fondurilor Europene.

VIDEO Darius Valcov: Nu excludem posibilitatea sa intram intr-un nou acord cu FMI si Comisia Europeana, dar un acord mult mai flexibil

Darius Valcov, ministrul Finantelor, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca nu exclude posibilitatea ca Romania sa intre intr-un nou acord cu FMI si Comisia Europeana dupa ce actualul acord se va incheia in septembrie 2015. Valcov a spus ca Guvernul isi doreste un alt tip de parteneriat, de acord, mult mai flexibil, in care sa fie mai putine conditionalitati, dar sa existe o centura de siguranta, acea linie de credit la dispozitie, care este valabila doar pentru situatii de risc major care nu s-au intamplat in ultimii ani.

NEPI propune dividende de peste 48 milioane de euro

Fondul de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI, simbol: NEP) le propune actionarilor distribuirea de dividende in valoare cumulata de 48. 985 de euro sau acordarea de actiuni noi.

Proiectul post-Mechel: dintr-un succes laudat de Comisia Europeana, intr-un esec rasunator

Unul dintre cele mai importante proiecte europene finantate din fondul european care este menit sa combata efectele crizei economice s-a transformat, inexplicabil, dintr-un succes laudat de Comisia Europeana intr-un esec de proportii. Este vorba ceea ce ar fi trebuit sa fie Combinatul Social din Campia Turzii.

Romania va plati in martie 3,2 milioane de euro catre Banca Mondiala din imprumutul stand-by contractat in 2009

Romania va plati in luna martie 3,2 milioane de euro catre Banca Mondiala BM) din imprumutul stand-by contractat in 2009, suma reprezentand dobanzi si comisioane, potrivit datelor de Ministerul Finantelor Publice agentiei Agerpres.

Siveco si o firma apropiata lui Sebastian Ghita au castigat un contract IT de peste 31 milioane de lei cu MAE

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a atribuit, in data de 12 ianuarie 2015, un contract IT de peste 31 milioane lei, finantat din fonduri UE, catre Siveco, conform unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii publice.

Romania plateste, in martie, 3,2 milioane euro catre BM din imprumutul stand-by contractat in 2009

De la inceputul anului, tara noastra a rambursat peste 1,729 miliarde euro catre Fondul Monetar International /FMI/, Uniunea Europeana /UE/ si Banca Mondiala. Cea mai mare parte a sumei, respectiv peste 1,546.

Farmec, afaceri in crestere cu 10%, de 34 milioane euro, fata de 2013

Producatorul de cosmetice Farmec a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 152 de milioane de lei 34 milioane de euro), in crestere cu peste 10 % fata de 2013, cand a inregistrat 138 de milioane de lei, arata un comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )