Libnet.ro
UNICEF

13:30

Preliminarii Euro 2016: Clasamentul si rezultatele Grupei F, in care joaca Romania. UPDATE etapa a 7-a

România Liberă România Liberă,
Preliminarii Euro 2016: Clasamentul si rezultatele Grupei F, in care joaca Romania. UPDATE etapa a 7-a

Romania evolueaza in grupa F in preliminariile Euro 2016, alaturi de Ungaria, Grecia, Finlanda, Irlanda de Nord si Insulele Feroe. Urmareste aici, dupa fiecare etapa, clasamentul actualizat si rezultatele din grupa Romaniei. continuă pe România Liberă

Preliminarii Euro 2016: Clasamentul si rezultatele Grupei F, in care joaca Romania. UPDATE etapa a 6-a

Romania evolueaza in grupa F in preliminariile Euro 2016, alaturi de Ungaria, Grecia, Finlanda, Irlanda de Nord si Insulele Feroe. Urmareste aici, dupa fiecare etapa, clasamentul actualizat si rezultatele din grupa Romaniei.

Preliminarii Euro 2016: Clasamentul si rezultatele Grupei F, dupa Romania - Grecia. UPDATE etapa a 8-a

Romania evolueaza in grupa F in preliminariile Euro 2016, alaturi de Ungaria, Grecia, Finlanda, Irlanda de Nord si Insulele Feroe. Urmareste aici, dupa fiecare etapa, clasamentul actualizat si rezultatele din grupa Romaniei.

Rezultate preliminarii Euro 2016: Surprize mari in trei dintre grupe

Preliminariile Euro 2016 continua cu mari surprize si in etapa a 6-a. Grupele A, B si H, au avut parte de rezultate neasteptate, cum ar fi victoria Tarii Galilor, scor 1-0, cu Belgia.

Preliminarii Euro 2016. Belgia, invinsa de Tara Galilor, Italia a remizat in Croatia

Etapa a sasea din preliminariile Euro 2016 a inceput inca de vineri, cand s-au inregistrat si cateva rezultate surprinzatoare.

VIDEO Preliminarii EURO 2016: goluri fabuloase in Slovenia - Anglia 2-3, Rusia sufera

Anglia si Slovacia sunt singurele echipe cu punctaj maxim dupa 6 etape. Rusia a pierdut acasa cu Austria si se pregateste de baraj.

Cele mai fraiere echipe: ce nationale importante risca sa rateze Euro 2016 si cum arata grupele dupa sase etape

La Campionatul European din Franta vor merge aproape jumatate dintre echipele inscrise in preliminarii. Cu toate acestea, avem nationale care au fost la Mondialul din 2014, insa risca sa piarda turneul final din vara anului viitor.

Rezultate din preliminariile EURO 2016

Vedeti mai jos care au fost rezultatele inregistrate, vineri seara, in meciurile disputate in preliminariile pentru Campionatul European din Franta 2016.

Romania a remizat cu Irlanda de Nord, scor 0-0, in preliminariile Euro-2016

Reprezentativa Romaniei a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, sambata, la Belfast, in compania selectionatei Irlandei de Nord, in etapa a sasea a grupei F de calificare la Campionatul European din.

Rezultatele inregistrate duminica in preliminariile Euro 2016

Anglia a invins Slovenia in deplasare cu 3-2, Ucraina a invins Luxemburg cu 3-0, iar Rusia a pierdut acasa in fata Austriei 0-1). Rezultate inregistrate in partidele disputate, duminica, in preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016.

Piturca rade acum de toata Romania: ce concluzii putem trage dupa parcursul nationalei in calificarile Euro 2016

Daca exista un om care rade cu gura pana la ureche dupa ultimele prestatii ale nationalei Romaniei, atunci acela e Victor Piturca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )