Libnet.ro
UNICEF

19:30

Preliminarii EURO 2016: Spania, invinsa de Slovacia pe gafele lui Casillas

Online Sport Online Sport,
Preliminarii EURO 2016: Spania, invinsa de Slovacia pe gafele lui Casillas

Spania a jucat joi seara in Grupa C a preliminariilor EURO 2016 si a fost invinsa cu 2-1 pe terenul Slovaciei. Un gol si jumatate au fost facilitate de greselile comise de portarul Iker Casillas. continuă pe Online Sport

Preliminarii CE 2016: Spania, infrangere in Slovacia (Rezultatele zilei)

Slovacia a produs surpriza zilei in meciurile din preliminariile pentru Euro 2016, dupa ce a invins, pe propriul teren, Spania, campioana europeana en-titre.

Preliminarii EURO 2016: Rezultatele de joi seara

Iata rezultatele inregistrate joi seara in preliminariile EURO 2016.

Preliminarii Euro 2016: Romania Ungaria, meciul orgoliilor. Dardaie ungurii?

Meciul Romania Ungaria, un duel devenit deja traditie, este extrem de important pentru tricolori. in timp ce ungurii isi anunta deja victoria, la Budapesta, realitatea de pe Arena Nationala va fi cu totul alta, iar o remiza nu este exclusa din calcule.

Campioana Europei, invinsa in preliminariile Euro 2016

Spania, campioana en titre a Europei, a pierdut aseara, cu 1-2 in fata Slovaciei, intr-un meci din Grupa C din preliminariile pentru Euro 2016.

VIDEO Belarus: Fani ucraineni si belarusi, arestati dupa ce au cantat o melodie insultatoare la adresa lui Vladimir Putin, la preliminariile pentru Euro 2016

41 de suporteri ucraineni si belarusi au fost arestati joi la capatul unui meci de fotbal intre echipele nationale in cursa pentru Euro 2016 si in cursul caruia au fost scandate slogane ostile presedintelui rus Vladimir Putin, scrie AFP.

Ciprian Marica s-a accidentat si va rata meciul cu Finlanda din preliminariile Euro 2016

Vesti proaste de la bationala de fotbal a Romaniei. Ciprian Marica s-a accidentat si va rata meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro 2016. Pentru meciul de maine, cu Ungaria, Marica era suspendat.

Tensiuni pe primele de la EURO 2016 inainte de Romania - Ungaria

Auspiciile inainte de meciul de sambata, 11 octombrie ora 21:00), dintre Romania si Ungaria din preliminariile EURO 2016 nu sunt dintre cele mai bune. In spatele usilor din ce in ce mai inchise de la FRF se desfasoara un conflict intre Victor Piturca si Razvan Burleanu. Miza? Primele de calificare pentru EURO 2016.

Delegatia Ungariei soseste vineri la Bucuresti pentru partida cu Romania din preliminariile Euro 2016

Selectionata Ungariei va sosi vineri, la ora 12:30, la Bucuresti, in vederea partidei cu Romania din cadrul preliminariilor Euro 2016, scrie Mediafax. Maghiarii se vor caza la hotelul Marriott, urmand ca.

Miriuta vrea ca Romania si Ungaria sa mearga impreuna la Euro 2016

Tehnicianul Vasile Miriuta isi doreste ca atat nationala Romaniei, cat si cea a Ungariei sa se calificare la turneul final al Euro 2016, care va avea loc in Franta. Antrenorul CFR Cluj le-a urat bafta ambilor selectioneri, inainte de confruntarea Romania - Ungaria, din preliminariile Euro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )