Libnet.ro
UNICEF

09:15

Preliminarii Euro 2016: Romania Ungaria, meciul orgoliilor. Dardaie ungurii?

România Liberă România Liberă,
Preliminarii Euro 2016: Romania Ungaria, meciul orgoliilor. Dardaie ungurii?

Meciul Romania Ungaria, un duel devenit deja traditie, este extrem de important pentru tricolori. in timp ce ungurii isi anunta deja victoria, la Budapesta, realitatea de pe Arena Nationala va fi cu totul alta, iar o remiza nu este exclusa din calcule. continuă pe România Liberă

Romania-Ungaria /Maghiarii, increzatori inaintea meciului direct: Nimic n-ar fi mai frumos decat sa batem pe Arena Nationala!

Antrenorii si jucatorii maghiari care vin la Bucuresti pentru partida cu Romania, din preliminariile Euro 2016, nu concep sa piarda meciul de pe Arena Nationala si sustin ca au gasit punctele nevralgice ale nationalei lui Piturca ce le vor asigura un rezultat bun la Bucuresti.

FRF a facut milionul la Romania - Ungaria

Meciul Romania - Ungaria sambata, 11 octombrie, ora 19:00) a adus in conturile FRF aproximativ un milion de euro.

Tensiuni pe primele de la EURO 2016 inainte de Romania - Ungaria

Auspiciile inainte de meciul de sambata, 11 octombrie ora 21:00), dintre Romania si Ungaria din preliminariile EURO 2016 nu sunt dintre cele mai bune. In spatele usilor din ce in ce mai inchise de la FRF se desfasoara un conflict intre Victor Piturca si Razvan Burleanu. Miza? Primele de calificare pentru EURO 2016.

Oficialii echipei nationalese tem de incidente la meciul Romania-Ungaria: Sa dam dovada de fair-play!

Victor Piturca e constient de rivalitatea dintre Romania si Ungaria, dar le cere suporterilor tricolori sa se comporte civilizat si sa dea dovada de fair-play la partida directa programata, sambata, in preliminariile Euro-2016.

CONFERINTA Lucian Sanmartean, despre meciul Romania - Ungaria

Lucian Sanmartean a sustint, marti, o conferinta de presa, inaintea meciului pe care Romania il va disputa cu Ungaria, in cadrul celei de-a doua etape din Grupa F, pentru EURO 2016. Partida este programata sambata, pe Arena Nationala, incepand cu ora 19.

Piturca face apel la fair-play la meciul Romania - Ungaria

Victor Piturca face apel la suporteri si la jucatori pentru a da dovada de fair-play la meciul pe care Romania il va disputa in compania Ungariei, pe 11 octombrie, in preliminariile Euro 2016.

CONFERINTA Victor Piturca, inainte de meciul Romania - Ungaria

Victor Piturca a sustinut o conferinta de presa, luni, inainte de meciul pe care Romania il va disputa impotriva Ungariei, in cadrul Grupei F, pentru EURO 2016.

Un scotian va arbitra Romania-Ungaria

UEFA a delagat o brigada de arbitri din Scotia pentru a imparti dreptatea la meciul dintre Romania si Ungaria sin preliminariile EURO 2016.

Ultimele bilete la Romania-Ungaria

Federatia Romana de Fotbal a scos, marti, la vanzare ultimele bilete pentru meciul de sambata seara cu Ungaria din preliminariile EURO 2016.

Boloni prefateaza o remiza la Romania - Ungaria. Cel mai bun rezultat

Fostul selectioner al tricolorilor Ladislau Boloni declara ca sunt sanse mari ca meciul Romania - Ungaria, din preliminariile Euro 2016, sa se termine la egalitate. El considera ca Piturca nu are jucatori care sa poata profita de greselile maghiarilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )