Libnet.ro
UNICEF

05:01

UE a prelungit cu un an sanctiunile impotriva Belarusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE a prelungit cu un an sanctiunile impotriva Belarusului

Uniunea Europeana UE) a prelungit cu un an sanctiunile impotriva Belarusului, subliniind ca este in continuare puternic ingrijorata de nerespectarea drepturilor omului, democratiei si statului de drept , relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

UE a prelungit cu un an sanctiunile impotriva Belarusului, acuzand nerespectarea drepturilor omului si a statului de drept

Uniunea Europeana a prelungit luni cu un an sanctiunile impotriva Belarusului, subliniind ca este in continuare puternic ingrijorata de nerespectarea drepturilor omului, democratiei si statului de drept in aceasta tara condusa autoritarist de catre Aleksandr Lukasenko. Dat fiind ca detinutii politici nu au fost inca eliberati, ca niciun detinut eliberat nu a fost reabilitat si avand in vedere absenta unei ameliorari a situatiei democratiei in tara, ministrii europeni de Externe au decis sa prelungeasca cu un an atat blocarea averilor, cat si interdictiile de eliberare de vize turistice aflate in vigoare impotriva a 243 de membri din cadrul regimului, in cursul unei reuniuni la Luxemburg.

Uniunea Europeana a prelungit cu un an sanctiunile impotriva Belarusului. ...

Uniunea Europeana a prelungit luni cu un an sanctiunile impotriva Belarusului, subliniind ca este in continuare puternic ingrijorata de nerespectarea drepturilor omului, democratiei si statului de drept in aceasta tara condusa autoritarist de catre Aleksandr Lukasenko, informeaza Mediafax. Dat fiind ca detinutii politici nu au fost inca eliberati, ca niciun detinut eliberat nu a fost reabilitat si avand in vedere absenta unei ameliorari a situatiei democratiei in tara, ministrii europeni de .

Soros: Criza de cosmar a euro ar putea distruge Uniunea Europeana.

Uniunea Europeana UE) ar putea fi distrusa de criza de cosmar a zonei euro, iar Germania trebuie sa-si asume responsabilitatea de a salva moneda comuna, a declarat miliadarul american George Soros, citat de CNBC, potrivit Mediafax. Alternativa pentru Germania, cea mai mare economie a zonei euro, ar fi sa paraseasca zona euro, a spus Soros, devenit faimos ca investitor prin speculatii de proportii impotriva cursului lirei sterline in 1992. Criza impinge UE intr-o depresiune de durata, .

Uniunea Europeana adopta noi sanctiuni impotriva Siriei. Vezi care sunt

Uniunea Europeana a consolidat din nou, luni, sanctiunile autonome impotriva Siriei, sub regimul lui Bashar al-Assad, fara sa ajunga insa la o reconciliere cu Rusia, unul dintre principalii aliati ai.

Uniunea Europeana adopta noi sanctiuni impotriva Siriei.

Uniunea Europeana a consolidat din nou, luni, sanctiunile autonome impotriva Siriei lui Bashar al-Assad, fara sa ajunga la o reconciliere cu Rusia, unul dintre principalii aliati ai presedintelui sirian, relateaza AFP, citata de Mediafax. Noua consolidare a sanctiunilor decisa de catre ministrii europeni de Externe, a nouasprezecea de la inceputul crizei siriene in martie 2011, vizeaza inghetarea fondurilor pentru 28 de sustinatori ai presedintelui sirian, precum si interdictii de viza, si .

Uniunea Europeana va lansa portalul on-line multilingv pentru IMM-uri

Comisia de Industrie, Cercetare si Energie din Parlamentul European a adoptat saptamana trecuta proiectul de lansare a unui portal online multilingv adresat IMM-urilor. Portalul va sprijini intreprinderile mici si mijlocii in identificarea oportunitatilor de dezvoltare pe piata unica europeana. In prezent, in Uniunea Europeana functioneaza aproximativ 23 de milioane de IMM-uri care reprezinta 99% din totalul societatilor europene. Totodata, intre anii 2002 - 2010, 85% din locurile de munca nou create in Uniunea Europeana au fost inregistrate in cadrul IMM-urilor. In prezent, 75 de milioane de europeni activeaza in IMM-uri, adica peste 70% din totalul angajatilor la nivel european.

Presiune pe un gigant IT. Vezi ce probleme are Google in Uniunea Europeana

Uniunea Europeana nu este de acord cu modul in care Google urmareste activitatea utilizatorilor sai, considerand ca modul in care sunt colectate informatii despre cei care folosesc servicii ca YouTube si Gmail.

Uniunea Europeana a interzis importul de gaze naturale din Iran

Guido Westerwelle, ministrul de Externe al Germaniei, a declarat ca Uniunea Europeana a interzis importul de gaze naturale din Iran in tarile sale, incercand in acest fel sa forteze mana Teheranului in.

Anuntul care poate DISTRUGE Uniunea Europeana.

Michael Gove, secretar de stat in Educatie, a spus ca, daca s-ar organiza un Referendum in acest moment privind iesirea Marii Britanii din UE, el ar vota da. Dati-ne inapoi suveranitatea sau iesim, a declarat Gove, spunand ca in cazul in care s-ar organiza un referendum pentru iesirea Marii Britanii din UE, ar vota Da, potrivit realitatea. net. Secretarul a precizat ca Marea Britanie ar prospera pe cont propriu, la fel ca alte tari europene care nu sunt in UE, cum ar fi Elvetia ori .

UE interzice importurile de gaze naturale din Iran

Uniunea Europeana UE) a decis sa interzica importurile de gaze naturale din Iran, potrivit anuntului facut ieri de ministrul german de externe, Guido Westerwelle, care arata ca astfel va creste presiunea asupra tarii asiatice, care ar putea deveni mai cooperanta in discutiile privind programul nuclear al Teheranului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )