Libnet.ro
UNICEF

01:06

CE a prelungit termenul de predare a informatiilor privind proiectul Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CE a prelungit termenul de predare a informatiilor privind proiectul Rosia Montana

Comisia Europeana CE) a prelungit cu doua saptamani termenul pana la care Romania trebuie sa trimita la Bruxelles, prin sistemul EU Pilot, informatiile solicitate de executivul comunitar despre proiectul minier Rosia Montana, a declarat, astazi, Joseph Hennon, purtatorul de cuvant al comisarului european pentru mediu, Janez Potocnik. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a prelungit cu doua saptamani termenul de predare a informatiilor privind proiectul Rosia Montana

Comisia Europeana a prelungit cu doua saptamani termenul pana la care Romania trebuie sa trimita la Bruxelles, prin sistemul EU Pilot, informatiile solicitate de executivul comunitar despre proiectul minier Rosia Montana, a declarat joi, pentru Agerpres, Joseph Hennon, purtatorul de cuvant al comisarului european pentru mediu, Janez Potocnik.

[P] Cat de mari sunt redeventele din Proiectul Rosia Montana?

La Rosia Montana, totalul beneficiilor economice pentru Romania, rezultate din redevente, taxe, impozite, cheltuieli cu furnizorii locali si forta de munca va fi de 5,3 miliarde de dolari, adica 78% din totalul beneficiilor proiectului, conform planului de afaceri.

Guvernul a transferat Minvest Rosia Montana de la Dan Sova (PSD) din nou la Economie (PNL)

Compania Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Rosia Montana, a fost transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova, la Ministerul Economiei, considerandu-se ca Sova si-a incheiat misiunea prin redactarea unei legi pe aceasta tema, anunta Mediafax.

Guvernul a transferat Minvest Rosia Montana de la Dan Sova din nou la Ministerul Economie, condus de Andrei Gerea

Compania Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Rosia Montana, a fost transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova, la Ministerul Economiei, condus de Andrei Sova, considerandu-se ca Sova si-a incheiat misiunea prin redactarea unei legi pe aceasta tema.

Minvest Rosia Montana, de la Investitii, inapoi la Economie

Compania Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Rosia Montana, a fost transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova, la Ministerul Economiei, potrivit surselor de presa.

FOTO: ROSIA MONTANA, in 40 de cadre.

Ziarul Romania Libera va prezinta intr-un montaj foto, realizat zilele trecute, lucruri mai mult sau mai putin cunoscute despre Rosia Montana, localitate al carei viitor se afla sub semnul intrebarii, subiect al unor discutii care au polarizat opinia publica din Romania. Se va mai putea locui in Rosia dupa ce va incepe exploatarea? Exista un patrimoniu arhitectural de valoare in aceasta localitate ti care mai poate fi salvat? Cum ar putea arata in viitor cele trei sate invecinate pe teritoriul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )