Libnet.ro
UNICEF

20:30

Premiera culturala la Galati. Pentru prima oara, Galatiul organizeaza o bienala nationala de arta plastica

Adevărul Adevărul,
Premiera culturala la Galati. Pentru prima oara, Galatiul organizeaza o bienala nationala de arta plastica

Evenimentul este organizat de Muzeul de Arta Vizuala, in colaborare cu filiala galateana a Uniunii Artistilor Plastici si cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean, care a alocat 149 de mii de lei pentru organizarea bienalei si premierea celor mai buni pictori, sculptori si graficieni. continuă pe Adevărul

Fanii vedetei au ramas fara cuvinte! Cum arata acum, inainte sa devina mama pentru prima oara

Gigi Hadid a reusit sa isi uimeasca fanii cu ultima ei aparitie. Astfel, vedeta a fost de nerecunoscut, cel putin asa au sustinut acestia. Gigi Hadid este insa nerabdatoare sa aduca pe lume pe primul ei copil. Cum arata acum Gigi Hadid Vedeta si Zayn Malik vor deveni pentru prima data parinti, anul acesta.

Spezia a promovat pentru prima oara in Serie A

Formatia Spezia a promovat in Serie A, in calitate de castigatoare a barajului pentru prima liga italiana.

Experienta unei tinere care s-a vindecat de COVID-19: Fiecare inspiratie se simtea ca ultima. A fost pentru prima data cand am crezut ca o sa mor

Fiecare inspiratie se simtea ca ultima. A fost pentru prima data cand am crezut ca o sa mor, a povestit pentru HotNews. ro o tanara de 22 de ani din Tulcea, care s-a imbolnavit de COVID-19 si s-a vindecat. Sub protectia anonimatului, ea a relatat si experienta dezolanta cu sistemul sanitar - a fost trimisa acasa sa se trateze singura cu vitamina C si paracetamol, iar DSP a sunat-o dupa 3 zile ca sa o intrebe daca este nevoie de internare. Data viitoare cand simtiti ca nu puteti sa respirati prin masca, sa stiti ca este de un milion de ori mai rau cand nu poti sa respiri de la COVID, este mesajul tinerei.

Robert Negoita: Pentru prima data de cand sunt eu la Sectorul 3, am vazut ca au fost vandalizate corturile de campanie de la toate partidele. Au venit pregatiti cu cutite, cu masti (VIDEO)

Robert Negoita, edil al Sectorului 3 si candidat din partea Aliantei Pro Bucuresti 2020 pentru un nou mandat de primar, a declarat miercuri seara, in studoiul B1 TV, ca pentru prima data cand se afla in cursa.

Veste buna pentru utilizatorii de telefoane Samsung: lista completa a gadgeturilor castigatoare

Pentru prima oara, in cadrul evenimentului de lansare a Galaxy Note 20, oficialii Samsung au promis trei ani de versiuni noi de Android pentru terminalele de top ale companiei. Acum, aflam ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )