Libnet.ro
UNICEF

21:30

Robert Negoita: Pentru prima data de cand sunt eu la Sectorul 3, am vazut ca au fost vandalizate corturile de campanie de la toate partidele. Au venit pregatiti cu cutite, cu masti (VIDEO)

B1 B1,
Robert Negoita: Pentru prima data de cand sunt eu la Sectorul 3, am vazut ca au fost vandalizate corturile de campanie de la toate partidele. Au venit pregatiti cu cutite, cu masti (VIDEO)

Robert Negoita, edil al Sectorului 3 si candidat din partea Aliantei Pro Bucuresti 2020 pentru un nou mandat de primar, a declarat miercuri seara, in studoiul B1 TV, ca pentru prima data cand se afla in cursa. continuă pe B1

Fanii vedetei au ramas fara cuvinte! Cum arata acum, inainte sa devina mama pentru prima oara

Gigi Hadid a reusit sa isi uimeasca fanii cu ultima ei aparitie. Astfel, vedeta a fost de nerecunoscut, cel putin asa au sustinut acestia. Gigi Hadid este insa nerabdatoare sa aduca pe lume pe primul ei copil. Cum arata acum Gigi Hadid Vedeta si Zayn Malik vor deveni pentru prima data parinti, anul acesta.

Smiley, prima reactie dupa ce a fost testat antidrog. Ce a anuntat iubitul Ginei Pistol

Artistul Smiley a fost amendat azi, pe Autostrada Bucuresti-Constanta, dupa ce a fost prins ca circula cu 153 de kilometri la ora. De asemenea, artistul a fost testat si pentru consumul de droguri, marturisind ca este pentru prima data cand a fost supus unei astfel de proceduri, de aici venind si stangacia sa de a .

Gina Pistol este insarcinata! Cum a reactionat Smiley cand a aflat

Veste bomba in showbiz-ul romanesc! Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti pentru prima data. Relatia dintre frumoasa prezentatoare si celebrul solist este una de notorietate, insa cei doi au preferat intotdeauna sa fie cat mai discreti cu putinta atunci cand vine vorba de viata lor privata. Nu cu mult timp in urma, artistul declara .

Anunt pentru toti cei care au card si cont bancar. ING a anuntat schimbarea fara precedent

ING Bank a venit cu o veste exceptionala in aceste zile. Chiar daca pare surprinzator pentru Romania, putem spune ca 2020 a accelerat lucrurile. Pentru prima data in Romania, volumul.

Unde ajung, de fapt, barcile cand sunt scoase din uz si de ce sunt o problema imensa

Daca te-ai intrebat vreodata ce se intampla cu barcile atunci cand se strica si iti imaginai ca ele ajung in raiul barcilor, raspunsul te va aduce cu picioarele pe pamant. Ne.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )