Libnet.ro
UNICEF

00:07

Veste buna pentru utilizatorii de telefoane Samsung: lista completa a gadgeturilor castigatoare

Playtech Playtech,
Veste buna pentru utilizatorii de telefoane Samsung: lista completa a gadgeturilor castigatoare

Pentru prima oara, in cadrul evenimentului de lansare a Galaxy Note 20, oficialii Samsung au promis trei ani de versiuni noi de Android pentru terminalele de top ale companiei. Acum, aflam ca. continuă pe Playtech

Veste buna pentru romani! Tara unde pot pleca in vacanta fara sa se testeze

Zeci de oameni au profitat de intrarea Turciei in zona verde si au plecat cu prima cursa Paralela 45, spre Antalya. Majoritatea isi anulasera vacantele din cauza pandemiei, insa acum au putut pleca in vacante fara sa se testeze si fara sa stea in izolare.

Traficul navelor prin Canalul Panama da semne de revenire, o veste buna pentru comertul mondial

Numarul navelor care trec prin Canalul Panama a inceput sa creasca, de la nivelul redus la care a ajuns din cauza pandemiei de coronavirus, ceea ce semnaleaza o revenire a comertului mondial.

DIGI RDS RCS, veste uriasa pentru milioane de romani. Ce trebuie sa afle acum clientii

Perioada pandemiei de coronavirus a adus o crestere pentru compania RCS odata cu revenirea in tara a multor romani, respectiv cu cresterea cererii pentru internet in ultimele luni. Astfel, Digi anunta un numar record de abonati in al doilea trimestru al lui 2020. DIGI RDS RCS, vesti uriase pentru milioane de romani. Ce trebuie sa .

Veste cumplita pentru Mircea Sandu! A fost diagnosticat din nou cu cancer

La 11 ani dupa ce a luptat pentru a invinge cancerul la colon, Mircea Sandu a fost din nou pus la incercare. Medicii din Franta l-au anuntat in luna iunie ca are o tumoare maligna la plamani, anunta Gazeta Sporturilor. Din fericire pentru cel care a condus Federatia Romana de Fotbal intre 1990 si 2014, .

Lista completa a concurentilor Ferma, prezentata de Mihaela Radulescu, la PRO TV

Un nou sezon al reality show-ului Ferma va incepe in curand la PRO TV. Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan vor fi alaturi de concurenti in lupta pentru un premiu in valoare de 50. 000 de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )