Libnet.ro
UNICEF

11:30

Premiera emisiunii Mireasa, prezentata de Simona Gherghe, lider de audienta

Adevărul Adevărul,
Premiera emisiunii Mireasa, prezentata de Simona Gherghe, lider de audienta

Zi incarcata de emotii ieri in casa Mireasa, atat pentru prezentatoarea reality show-ului, Simona Gherghe, care a revenit pe micile ecrane dupa un an si jumatate de pauza, cat si pentru concurentii care au pornit la drum cu gandul sa-si gaseasca jumatatea. Nici pentru viitoarele soacre mari ziua n-a fost prea usoara, acestea promitand ca vreme de cateva luni nu le vor scapa din ochi pe posibilele nurori. continuă pe Adevărul

Simona Gherghe a facut marele anunt. Vestea de ultima ora: ce se intampla cu Mireasa

Simona Gherghe a facut anuntul mult asteptat. Ce se intampla cu noul sezon al show-ului Mireasa? Fanii sunt in extaz. Simona Gherghe, anunt despre emisiunea Mireasa Cunoscuta fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct revine pe micile ecrane. Dupa o pauza de un an si jumatate, aceasta isi va face aparitia in locul Dianei Dumitrescu la .

Simona Gherghe, primele declaratii despre al treilea copil. Vedeta Antenelor isi cauta bona

Simona Gherghe a revenit in televiziune, la carma emisiunii Mireasa. inainte de a simti din nou fiorii starii de LIVE, a purtat o discutie, in direct, cu Mirela Vaida, la Acces Direct, despre familie, reintoarcerea la munca, bona, dar si un al treilea copil. Simona Gherghe, interviu despre revenirea pe sticla si al treilea copil .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )