Libnet.ro
UNICEF

23:30

PREMIERA in Liga Nationala de Baschet feminin, dupa 19 ani

România Liberă România Liberă,
PREMIERA in Liga Nationala de Baschet feminin, dupa 19 ani

Formatia de baschet feminin Sepsi Sfantu Gheorghe a castigat, pentru prima data, titlul national, dupa ce, ani la rand, CSM Targoviste si ICIM Arad au fost gruparile care si-au impartit titlurile. continuă pe România Liberă

Baschet feminin. CSM Targoviste, locul 3 in LNBF

CSM Targoviste, locul al treilea in Liga Nationala de Baschet Feminin. infrangere pentru targovistence in semifinala campionatului de volei feminin.

Aflata pe primele locuri in Liga Nationala de Handbal, echipa HC Dunarea a ajuns in pragul colapsului din cauza problemelor de finantare

Desi evolueaza foarte bine in Liga Nationala de Hadbal feminin, situandu-se in acest moment pe locul al patrulea, echipa HC Dunarea Braila a ajuns intr-un impas financiar care ar putea duce chiar la desfiintarea sa.

Salariatii de la RAFO au reluat protestele dupa zece ani

Un numar de 250 din cei 395 de salariati care mai lucreaza pe platforma SC RAFO SA au protestat marti intre orele 8. 00, pentru prima data dupa zece ani, in fata sediului administrativ al firmei din Onesti, preluata de grupul austriac Petrochemical Holding in toamna anului 2006, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )