Libnet.ro
UNICEF

18:45

Premiera nationala la Macin Mountain Fun 2018, cel mai mare eveniment de ciclism montan din estul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Premiera nationala la Macin Mountain Fun 2018, cel mai mare eveniment de ciclism montan din estul Romaniei

Asociatia Bike Works anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru Macin Mountain Fun Greci, 2018, cel mai mare eveniment sportiv al anului din Muntii Macinului. Festivalul va avea loc in perioada 9-10 iunie 2018 si, pe langa concursurile de MTB si cross montan, va include spectacole, un foc de tabara si multe surprize. De asemenea, in premiera nationala pentru un concurs de MTB, a fost inclusa si categoria e-bike. continuă pe Adevărul

Cel mai ieftin telefon cu patru camere e pentru dependentii de poze

Este greu sa te entuziasmezi la cel mai ieftin telefon, dar Blu Vivo X are multe atuuri pe langa cele patru camere, doua principale si doua pentru selfie-uri. Blu este o companie mai putin cunoscuta in aceasta parte a oceanului, dar face valuri in Statele Unite, iar dispozitivele din portofoliu par sa fie din ce [].

AmCham Romania: Investitiile publice au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

AmCham Romania: Potrivit Comisiei Europene, Romania va inregistra, in 2018, cel mai ridicat nivel al deficitului public structural din UE .

Premiera nationala: locomotiva hibrid produsa in Romania. Se poate incarca in mai putin de 3 ore

Prima locomotiva hibrid produsa in Romania a fost prezentata joi, 22 februarie, in Gara Constanta. Ea a fost realizata prin transformarea unei vechi locomotive Diesel.

ROBOR la 3 luni A CRESCUT! Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei! Indicele, LA CEL MAI MARE NIVEL din decembrie 2017 incoace

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat luni la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Vineri, indicatorul stagnase la nivelul de 2,07%. Robor la 3.

Oscar 2018: filmele in care sa ii vezi pe cei mai buni actori de anul acesta

Ca in fiecare an, competitia de la categoria cel mai bun actor de la premiile Oscar 2018 este acerba. Avem protagonisti in filme de dragoste, filme istorice si filme care nu se pot hotari daca sunt horror sau comedie, asa ca alegerea este cel putin dificila. Premiile Academiei Americane de Film sau, asa cum [].

Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume

SSD-urile au evoluat rapid de-a lungul ultimilor ani, iar Samsung face un pas important si dezvaluie cel mai mare device de acest fel. Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume, dar s-ar putea sa nu fii tentat sa il cumperi, cel putin nu pe persoana fizica. Noul SSD creat de companie se adreseaza [].

Nu ma atinge-ma , de Adina Pintilie, cel mai curajos film din Competitia Berlinalei. Si cel mai controversat

Jurnalistii care au inceput sa iasa din primele cinci minute ale proiectiei cu Nu ma atinge-ma, debutul in lungmetraj al Adinei Pintilie prezentat in competitia celei de-a 68-a editii a Festivalului International de Film de la Berlin, au ratat un final eliberator la capatul unui experiment ce blureaza granitele dintre fictiune si documentar nu pentru a demonstra ceva, ci pentru a se constitui intr-un proces de descoperire a intimitatii si autenticitatii. Nu ma atinge-ma e cel mai curajos film vazut in acest an in festival.

Nu cred ca la pretul cel mai mic se poate face cel mai bun proiect de infrastructura

Pretul cel mai mic nu inseamna cel mai bun proiect, iar calitatea acestuia are de multe ori de suferit, considera Gabriel Stanciu, directorul general Alstom pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

AmCham: Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor. Vezi in text 8 posibile prioritati pentru actualul Guvern

Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor, pentru a transforma cresterea economica in bunastare, infrastructura moderna, administratie performanta si servicii publice de calitate pentru toti, se arata intr-o analiza a Camerei de Comert Americana in Romania AmCham). Incadrarea in tinta de deficit in 2017 s-a facut in detrimentul investitiilor, care au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani ca pondere din PIB. Procentul de realizare a investitiilor a fost doar de 67,7% din programul stabilit la inceputul anului 2017, se mai arata in document.

Juncker: UE ar trebui sa se pregateasca pentru cel mai rau scenariu in urma alegerilor din Italia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avertizat joi ca Uniunea Europeana ar trebui sa se pregateasca pentru cel mai rau scenariu in Italia, dupa alegerile parlamentare din 4 martie, potrivitpolitico. eu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )