Libnet.ro
UNICEF

00:06

Premierul Ciolos a donat prin SMS pentru Cumintenia Pamantului

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos a donat prin SMS pentru Cumintenia Pamantului

Premierul Dacian Ciolos a transmis, luni, doua SMS-uri de donatie in cadrul campaniei lansate de Ministerul Culturii in completare la actiunile initiate in vederea strangerii de fonduri pentru achizitia de catre statul roman a operei Cumintenia Pamantului. continuă pe România Liberă

Reactia MAE dupa ce Rusia a donat 100 de euro pentru Cumintenia pamantului

Ministerul Afacerilor Externe a reactionat marti dupa ce Ambasada Rusiei a anuntat ca a donat 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului, adaugand la acest anunt un videoclip in limba.

Ambasada Rusiei la Bucuresti anunta o contributie financiara modesta pentru Cumintenia Pamantului (VIDEO)

Ambasada Rusiei anunta o contributie financiara modesta pentru Cumintenia Pamantului, informeaza Mediafax. 'in Romania este lansata campania pentru recuperarea.

Ambasada Rusiei a spus ca doneaza 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului. Romanii vor sa le returneze banii: Doneaza un cent pentru Rusia

Gestul Ambasadei Rusiei din Bucuresti, care a anuntat, in scop propagandistic, ca a donat o suma de bani pentru campania Cumintenia Pamantului, a produs reactii vehemente in interiorul societatii romanesti.

Doneaza un cent pentru Rusia, protest programat astazi la Ambasada Rusiei, dupa donatia modesta pentru Cumintenia pamantului

Doneaza un cent pentru Rusia, un protest initiat pe Facebook, este programat marti, intre orele 17:00 si 17:30, la sediul Ambasadei Rusiei la Bucuresti, de pe Soseaua Kiseleff numarul 6, ca reactie la donatia modesta anuntata ieri de misiunea diplomatica a Rusiei pentru Cumintenia pamantului.

Doneaza un cent pentru Rusia: Protest anuntat pe Facebook, dupa ce ambasada Rusiei a donat 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului (VIDEO)

Ambasada Rusiei a anuntat luni ca a donat 100 de euro in cadrul campaniei de achizitie a sculpturii Cumintemia Pamantului realizata de Constantin Brancusi. Revoltati de aceste gest,.

Prima reactie dupa donatia Rusiei de 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Un protest a fost convocat, pe Facebook, romanii fiind invitati marti in fata Ambasadei Rusiei sa doneze cate un cent, ca raspuns la donatia modesta a Ambasadei Rusiei, in.

Ambasada Rusiei a donat pentru Cumintenia Pamantului: Armata Rusa si Armata Romana au luptat impreuna pentru independenta Romaniei

Ambasada Rusiei la Bucuresti anunta ca a donat suma de 100 de euro pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului, o campanie demarata de Guvernul Romaniei. Ambasada Rusiei a facut inclusiv un clip de prezentare in care se vorbeste despre ajutorul acordat Romaniei de catre Federatia Rusa de-a lungul istoriei.

Ce e gresit la Cumintenia Pamantului si de ce sunt darnici rusii?

Nu stiu daca m-a blocat mai mult surpriza sau greata la auzul stirii ca Ambasada Rusiei in Romania a donat 100 de euro in campania de subscriptie pentru Cumintenia Pamantului. Filmuletul insotitor i-a pus capac, insa!.

Adrian Ghenie, Academia Romana si TNB au participat cu peste 121.000 de euro la campania Cumintenia Pamantului

Artistul plastic Adrian Ghenie, Academia Romana si Teatrul National Bucuresti au participat cu 121. 327 de euro la campania Brancusi e al meu, menita sa sustina subscriptia publica deschisa de statul roman pentru achizitionarea operei Cumintenia Pamantului, potrivit unui anunt facut de ministrul Culturii, Corina Suteu, cu patru zile inainte de inchiderea conturilor pentru donatii.

Cumintenia Pamantului - O momae cioplitan piatra. Critici istorice celebre aduse capodoperei lui Brancusi

Sculpturile lui Constantin Brancusi nu au avut parte dintotdeauna de aprecieri pozitive. in primii ani ai creatiei, Cumintenia pamantului a fost neinteleasa de criticii de arta si insusi sculptorul roman a fost tinta unor remarci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )