Libnet.ro
UNICEF

22:30

Premierul Dacian Ciolos il demite pe ministrul Vlad Alexandrescu

Antena3 Antena3,
Premierul Dacian Ciolos il demite pe ministrul Vlad Alexandrescu

Premierul Dacian Ciolos a scris pe Facebook ca marti il va demite pe ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu. E pacat ca domnul Alexandrescu a ales sa termine in acest fel. E alegerea dumnealui. continuă pe Antena3

Numele viitorului ministru al Culturii va fi anuntat marti, arata premierul Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos lasa sa se inteleaga ca are deja un nume al viitorului ministru al Culturii, dupa ce actualul detinator al acestui portofoliu a demisionat, consemneaza Mediafax. Anuntul oficial va fi facut insa marti.

Tudor Chirila: imi pare rau ca ministrul Vlad Alexandrescu a cedat presiunilor. Mai corect formulat ar fi sa spun ca imi pare rau ca premierul Dacian Ciolos i-a cerut demisia

Artistul Tudor Chirila a publicat un mesaj pe Facebook prin care il critica pe Dacian Ciolos ca urmare a demisiei ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu. De asemenea, Chirila a mai adaugat ca.

Marti voi trimite presedintelui revocarea din functie a lui Vlad Alexandrescu

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca marti va trimite presedintelui Iohannis revocarea lui Vlad Alexandrescu si o noua propunere pentru Ministerul Culturii, precizand, referitor la acuzatiile lui Alexandrescu, ca nu intelege de ce nu i-a comunicat situatiile pe care le invoca. Legat de ultimele discutii in jurul demisiei ministrului Culturii: e pacat ca domnul Alexandrescu a ales sa termine in acest fel. E alegerea dumnealui. Iar daca domnul Alexandrescu are ceva de spus, sa o faca. Ma intreb de ce nu a facut-o pana acum si de ce nu mi-a comunicat mie sau in guvern situatiile cu care sustine ca s-a confruntat. Viata merge inainte. Reformele vor continua si in cultura si in alte domenii. Doresc tuturor sa gaseasca intelepciunea de a respecta Sarbatorile de Pasti, a scris premierul, sambata seara, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, nu demisioneaza deocamdata

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a scris vineri pe Facebook ca a convenit cu premierul Dacian Ciolos sa nu isi depuna demisia din functie inainte de Paste. Va multumesc tuturor.

Marti voi trimite presedintelui revocarea din functie a lui Vlad Alexandrescu

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca marti va trimite presedintelui Iohannis revocarea lui Vlad Alexandrescu si o noua propunere pentru Ministerul Culturii, precizand, referitor la acuzatiile lui Alexandrescu, ca nu intelege de ce nu i-a comunicat situatiile pe care le invoca.

Raspunsul lui Dacian Ciolos, dupa ce Vlad Alexandrescu a acuzat ca a fost intimidat de colegi din Guvern

Premierul Dacian Ciolos a reactionat, sambata, pe contul de Facebook, dupa ce ministrul demisionarm al Culturii, Vlad Alexandrescu, a explicat, intr-un comunicat, ca a fost intimidat.

Dacian Ciolos: Nu am in vedere o cariera politica in PNL sau in alta parte

Premierul Dacian Ciolos si-a asigurat fanii de pe Facebook ca nu are in vedere o cariera politica nici in PNL, nici in alta parte. Seful Executivului a mai spus ca presedintele Klaus Iohannis nu a avut nicio implicare in scandalul de la Opera, care a dus la demisia ministrului Culturii Vlad Alexandrescu.

Dacian Ciolos, surprins asteptand civilizat culoarea verde a semaforului pentru a trece strada (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a fost surprins intr-o fotografie asteptand civilizat culoarea verde a semaforului pentru a trece strada. Aceasta fotografie a fost postata pe contul de Instagram a Ancai.

Dacian Ciolos il va revoca din functie pe ministrul Culturii, ca urmare a scrisorii trimise de Vlad Alexandrescu catre GDS

Prim-ministrul Dacian Ciolos il va revoca, marti, din functie pe ministrul Culturii, ca urmare a scrisorii trimise sambata de Vlad Alexandrescu Grupului pentru Dialog Social, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a sefului Guvernului.

Dacian Ciolos il va revoca din functie pe ministrul Culturii, ca urmare a scrisorii trimise sambata de Vlad Alexandrescu Grupului pentru Dialog Social

Prim-ministrul Dacian Ciolos il va revoca, marti, din functie pe ministrul Culturii, ca urmare a scrisorii trimise sambata de Vlad Alexandrescu Grupului pentru Dialog Social, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a sefului Guvernului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )