Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premierul Dacian Ciolos lanseaza Platforma Romania 100

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Dacian Ciolos lanseaza Platforma Romania 100

Prim-ministrul Dacian Ciolos a lansat luni seara Platforma Romania 100, o platforma care trece in revista 10 principii ale unei guvernari pentru cetateni, insotite de mai multe proiecte nationale. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos a lansat platforma Romania la 100 de ani: Schimbarea poate sa continue. Ce propune premierul pentru viitorul Guvern

Dacian Ciolos s-a decis sa intre in batalia electorala intr-o maniera care respecta si promisiunea facuta inainte de a fi numit prim-ministru, dar da curs si sperantelor care s-au investit in el in ultimul an. Premierul a gasit calea de mijloc.

Premierul Dacian Ciolos a lansat Platforma Romania 100. in doua ore a strans 15.000 de adeziuni pe Internet. Alina Gorghiu anunta ca Platforma 100 e compatibila cu ideile PNL

Premierul Dacian Ciolos a lansat, luni seara, Platforma Romania 100, o platforma care trece in revista 10 principii ale unei guvernari pentru cetateni, insotite de mai multe proiecte nationale despre care prim-ministrul in functie crede ca ar trebui continuate sau incepute de guvernul viitor.

Romania se poate guverna cu onestitate, corectitudine si integritate. Premierul Dacian Ciolos a lansat Platforma Romania 100 (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat pe pagina sa de Facebook initierea platformei numita Platforma Romania 100. Dacian Ciolos a subliniat faptul ca, asa cum s-a exprimat initial, nu va.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: Banuiesc ca Dacian Ciolos doreste sa arate ca este dispus sa mearga mai departe. Pe ce pozitie? Asta depinde in primul rand de alegator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Tariceanu sustine ca platforma Romania 100, lansata de Ciolos, a fost scrisa de altcineva

Copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca platforma Romania 100, data pulicitatii luni de premierul Dacian Ciolos, este un text care nu-i apartine acestuia, ci acelor persoane care-l folosesc paravan pentru interesele personale.

Dragnea il acuza pe Dacian Ciolos de plagiat: Romania 100 este un concept aprobat de guvernarea noastra, in 2014

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca Platforma Romania 100, lansata de premierul Dacian Ciolos, este o lista de iluzii, despre care ar fi crezut mai degraba ca poate fi lansat de.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: E bine sa ne ghideze in viata politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Klaus Iohannis: Premierul Dacian Ciolos, impreuna cu ministrul Raluca Pruna, trebuie sa analizeze decizia deputatilor de a adopta motiunea simpla pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, despre adoptarea motiunii simple pe Justitie in Camera Deputatilor, ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa faca o analiza, impreuna cu ministrul Raluca Pruna.

Presedintele PSD este nemultumit de Platforma Romania 100: Am citit documentul ala. in opinia mea este o lista de iluzii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat ca Platforma Romania 100, lansata de seful Guvernului, este un plagiat si cel mult o lista de iluzii, un document lansat de un ONG respectabil.

Ciolos intra in batalia politica. Ce oferta are pentru viitorul Guvern

Dacian Ciolos a decis sa intre in batalia electorala intr-o maniera care respecta si promisiunea facuta inainte de a fi numit prim-ministru, dar da curs si sperantelor care s-au investit in el in ultimul an. Premierul a gasit calea de mijloc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )