Libnet.ro
UNICEF

20:00

Premierul Dacian Ciolos, o noua vizita oficiala in Germania

B1 B1,
Premierul Dacian Ciolos, o noua vizita oficiala in Germania

Premierul Dacian Ciolos va merge intr-o noua vizita oficiala in Germania, agenda externa din urmatoarea perioada cuprinzand si o vizita la Chisinau. Pe de alta parte, in Romania. continuă pe B1

Premierul Dacian Ciolos implineste azi 47 de ani

Premierul Dacian Ciolos isi serbeaza ziua de nastere, miercuri, acesta fiind prima aniversare a sa in calitate de sef al Guvernului. Singurul eveniment de pe agenda publica a prim-ministrului este sedinta de guvern, programata la ora 10.

Ciolos va face in septembrie a treia sa vizita oficiala in Germania. Premierul va merge si la Chisinau

Premierul Dacian Ciolos va merge intr-o noua vizita in Germania, agenda externa din urmatoarea perioada cuprinzand si o vizita la Chisinau, au spus sambata, pentru Mediafax, surse guvernamentale, adaugand ca in Romania sunt asteptati vicepresedintele Comisiei Europene si premierul polonez.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos nu merg la Rio: Pentru prima data Romania nu va fi reprezentata la nivel inalt la deschiderea Jocurilor Olimpice

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos nu vor merge la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio. Romania va fi reprezentata de ministrul Sportului, Elisabeta Lipa. Va fi prima .

Ion Cristoiu, despre ce a facut Dacian Ciolos in timpul vizitei in Vietnam: Oamenii de afaceri vor veni in Romania pentru a investi in autostrazi, cai ferate, linii de transport de electricitate, schimbind fata tarii, in locul americanilor

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre vizita premierului Dacian Ciolos in Vietnam. Dacian Ciolos a intreprins o vizita oficiala.

Dacian Ciolos i-a oferit o functie onorifica fostului ministru al Educatiei, Adrian Curaj

Adrian Curaj, fost ministrul al Educatiei, a primit o noua functie din partea premierului Dacian Ciolos. Fostul ministru a fost numit inalt Reprezentant al prim-ministrului pentru dezvoltarea ecosistemului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )