Libnet.ro
UNICEF

11:15

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a demisionat

Antena3 Antena3,
Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a demisionat

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat, joi seara, demisia Guvernului pe care il conduce si convocarea de alegeri parlamentare, in contextul impasului politic. in scurt timp, ii voi prezenta presedintelui. continuă pe Antena3

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat demisia Guvernului si convocarea unor alegeri anticipate

Alexis Tsipras, premierul Greciei, a anuntat, joi seara, demisia Guvernului pe care il conduce, informeaza B1 TV. Astfel, alegeri anticipate vor avea loc in luna septembrie. stire in curs de.

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat demisia Guvernului si convocarea de alegeri anticipate (VIDEO)

Alexis Tsipras, premierul Greciei, a anuntat, joi seara, demisia Guvernului pe care il conduce, informeaza B1 TV. Astfel, alegeri anticipate vor avea loc in luna septembrie. Grecii trebuie sa decida daca.

Alexis Tsipras si-a anuntat demisia. Grecia va organiza alegeri anticipate

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat, joi seara, demisia Guvernului pe care il conduce si convocarea de alegeri parlamentare, in contextul impasului politic.

Decizie majora a premierului grec. Alexis Tsipras va demisiona - surse

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, probabil va demisiona pentru a permite organizarea de alegeri parlamentare anticipate in luna septembrie, anunta surse din cadrul partidului Syriza, citate de cotidianul italian La.

Reuters: Alexis Tsipras va demisiona joi pentru a permite convocarea alegerilor parlamentare anticipate

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, probabil va demisiona joi seara pentru a permite organizarea de alegeri parlamentare anticipate in luna septembrie, potrivit Reuters.

CRIZA DIN GRECIA: Tsipras anunta demisia Guvernului. Urmeaza alegeri anticipate

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a anuntat, joi seara, demisia Guvernului pe care il conduce si convocarea de alegeri parlamentare, in contextul impasului politic, potrivit Mediafax.

Alexis Tsipras este din ce in ce mai izolat: partidul socialist s-a alaturat opozitiei si refuza sa sustina premierul in cazul unui vot de neincredere

Partidul Socialist din Grecia, PASOK, s-a alaturat opozitiei declarand ca nu-l va sustine pe prim-ministrul Alexis Tsipras daca acesta va solicita un vot de incredere ca urmare a rebeliunii din cadrul coalitiei de guvernamant privind un al treilea program de ajutor oferit de creditorii internationali.

Grecia: Alexis Tsipras si-a depus mandatul de premier deschizand calea pentru alegeri anticipate

Stire actualizata Alexis Tsipras a anuntat joi seara, intr-un discurs televizat, ca isi depune mandatul de premier, actiune ce deschide calea catre alegeri anticipate, cerandu-le grecilor sa judece daca i-a reprezentat adecvat sau nu in lupta cu creditorii internationali, transmite Reuters. Tsipras a inaintat demisia presedintelui, solicitand ca alegerile anticipate sa se desfasoare cat mai curand posibil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )