Libnet.ro
UNICEF

15:30

Premierul, huiduit de cativa protestatari la sediul PNL: Mincinosilor! Fara dictatura

Adevărul Adevărul,
Premierul, huiduit de cativa protestatari la sediul PNL: Mincinosilor! Fara dictatura

Premierul Ludovic Orban a fost huiduit de cativa protestatari la conferinta de presa organizata in curtea sediului PNL din Capitala. Mincinosii, Hotii, Criminalii si Fara dictatura au strigat cele 15 persoane prezente in Modrogan. Liberalii au mai stabilit azi cativa candidati la alegerile locale din luna septembrie. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, huiduit de protestatari la sediul PNL. Se cere demisia Premierului

Ludovic Orban este huiduit joi, la sediul PNL. Premerul sustinea o conferinta de presa, cand mai multi protestatari au incepu sa scandeze si sa ii ceara demisia sefului Executivului PNL.

Ludovic Orban, huiduit de protestatari in timp ce anunta candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost huiduit joi de cativa protestatari adunati in fata sediului partidului, nemultumiti de legea privind carantinarea si izolarea individuala, conform G4media. ro.

Ludovic Orban, huiduit de protestatari. Tocmai anunta candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, pe nume Ludovic Orban, a fost huiduit in aceasta dimineata de catre protestatarii adunati in fata sediului partidului, nemultumiti fiind de legea privin carantinarea si izolarea individuala. Ludovic Orban, huiduit de protestatari Astfel, protestatarii au strigat sloganuri, in timp ce premierul anunta ca liberalii si-au stabilit candidatii la alegerile locale din majoritatea judetelor, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )