Libnet.ro
UNICEF

21:45

Premierul interimar Gabriel Oprea: Nu imi doresc sa fiu prim-ministru al Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Premierul interimar Gabriel Oprea: Nu imi doresc sa fiu prim-ministru al Romaniei (VIDEO)

Gabriel Oprea a recunoscut in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant ca nu isi doreste sa fie prim-ministru al Romaniei, desi este premier interimar in perioada in care Victor Ponta se afla in Turcia, la. continuă pe B1

Gabriel Oprea: Nu imi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Cred ca sunt bun ca vicepremier pe securitate nationala

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, duminica seara, la B1 Tv, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema, ca nu isi doreste sa fie prim ministru al Romaniei. Nu imi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Am ramas la 10 ani fara tata, tata a fost militar. Am facut scoala de ofiteri, am vrut sa ajung militar, am ajuns. Cred ca sunt bun pe acest domeniu - securitate nationala - si imi doresc sa imi fac treaba bine. Cred ca sunt bun ca vicepremier pe securitate nationala, am muncit mult pentru functia asta, a afirmat Gabriel Oprea.

Premierul interimar Gabriel Oprea participa la Ziua Drapelului, sarbatorita in Harghita

Premierul interimar Gabriel Oprea participa, vineri, la Ziua Drapelului, marcata la Miercurea Ciuc, unde este arborat cel mai mare steag din judetul Harghita. La ceremonie participa si ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa. Sute de militari defileaza de Ziua Drapelului, care se desfasoara in fata Inspectoratului Judetean de Politie.

Premierul interimar Gabriel Oprea, invitat la B1 TV, de la ora 21.30

Premierul interimar, liderul UNPR Gabriel Oprea este invitatul jurnalistului Catalin Stribea in aceasta seara, de la ora 21. 30, la B1 TV.

Gabriel Oprea: Va spun onest si cinstit, am vrut sa fiu director al SRI

Premierul interimar, liderul UNPR Gabriel Oprea este invitatul jurnalistului Catalin Striblea in cadrul emisiunii Ultimul cuvant la B1 TV. De asemenea, Victor Ponta a intervenit prin telefon.

Oprea la B1 TV: Va spun onest si cinstit, am vrut sa fiu director al SRI

Premierul interimar, liderul UNPR Gabriel Oprea a fost invitatul jurnalistului Catalin Striblea in cadrul emisiunii Ultimul cuvant la B1 TV, emisiune in care a intervenit telefonic si Victor Ponta.

Decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite a fost contrasemnat de Gabriel Oprea

Premierul interimar Gabriel Oprea a anuntat, duminica seara, ca a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite ale Americii si ca informatii pe aceasta tema urmeaza sa fie comunicate de catre Presedintie. Maior este un om care si-a facut datoria fata de tara iar acum va fi ambasador - oricum lui ii placea sa i se spuna ambasador - si cred ca ne va reprezenta cu cinste in Statele Unite ale Americii. Am contrasemnat documentul, a spus Oprea la B1 Tv.

Gabriel Oprea, la Miercurea Ciuc, de Ziua Drapelului: Prin cinstirea simbolurilor, mentinem vie energia noastra ca neam (VIDEO)

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a fost prezent vineri la Miercurea Ciuc, la ceremoniile organizate de Ziua Drapelului. Cu aceasta ocazie, Oprea a precizat ca, prin cinstirea simbolurilor nationale, este.

Gabriel Oprea, mesaj pentru Ziua Drapelului National: Tricolorul a fost martorul devenirii noastre ca stat si ca natiune

Premierul interimar Gabriel Oprea a transmis joi un mesaj de Ziua Drapelului National, spunand ca fiecare roman trebuie sa dovedeasca atasament fata de valorile nationale, mai ales cand provocarile externe.

Ce speranta are Gabriel Oprea de la interimatul sau la Guvern

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, miercuri seara, ca ar vrea ca Victor Ponta sa se intoarca si maine, aratand ca nu se va prelungi mai mult decat trebuie interimatul sau la Guvern si ca Ponta va reveni curand si isi va rezolva problemele in justitie.

Gabriel Oprea: Nu vreau sa fiu sub nicio forma premier, am vrut sef la SRI

Nu-mi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Am ramas la 10 ani fara tara, mama a ramas vaduva cu 3 copii, am facut scoala de ofiteri si mi-am dorit sa fiu general si am ajuns. Cred ca sunt bun pe acest domeniu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )