Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gabriel Oprea: Nu vreau sa fiu sub nicio forma premier, am vrut sef la SRI

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea: Nu vreau sa fiu sub nicio forma premier, am vrut sef la SRI

Nu-mi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Am ramas la 10 ani fara tara, mama a ramas vaduva cu 3 copii, am facut scoala de ofiteri si mi-am dorit sa fiu general si am ajuns. Cred ca sunt bun pe acest domeniu. continuă pe Antena3

Europarlamentarul Renate Weber: Nu se impune sub nicio forma o alta discutie in PE despre situatia din Romania

Europarlamentarul ALDE Renate Weber a declarat, refereitor la situatia premierului Victor Ponta, ca nu se impune audierea acestuia in Parlamentul European si nici nu se nu se impune sub nicio forma o alta.

Premierul interimar Gabriel Oprea: Nu imi doresc sa fiu prim-ministru al Romaniei (VIDEO)

Gabriel Oprea a recunoscut in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant ca nu isi doreste sa fie prim-ministru al Romaniei, desi este premier interimar in perioada in care Victor Ponta se afla in Turcia, la.

Gabriel Oprea: Le-am cerut ministrilor sa mi se adreseze cu formula Domnule general, nu vreau confuzii

Gabriel Oprea, desemnat premier interimar, a declarat ca le-a solicitat ministrilor, in sedinta de miercuri a Guvernului, sa i se adreseze cu formula Domnule general, explicand ca nu vrea sa creeze confuzii, deoarece postul de prim-ministru.

Gabriel Oprea: Nu imi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Cred ca sunt bun ca vicepremier pe securitate nationala

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, duminica seara, la B1 Tv, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema, ca nu isi doreste sa fie prim ministru al Romaniei. Nu imi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Am ramas la 10 ani fara tata, tata a fost militar. Am facut scoala de ofiteri, am vrut sa ajung militar, am ajuns. Cred ca sunt bun pe acest domeniu - securitate nationala - si imi doresc sa imi fac treaba bine. Cred ca sunt bun ca vicepremier pe securitate nationala, am muncit mult pentru functia asta, a afirmat Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea: Va spun onest si cinstit, am vrut sa fiu director al SRI

Premierul interimar, liderul UNPR Gabriel Oprea este invitatul jurnalistului Catalin Striblea in cadrul emisiunii Ultimul cuvant la B1 TV. De asemenea, Victor Ponta a intervenit prin telefon.

Gabriel Oprea a numit un nou adjunct la Doi Si-Un Sfert. Este fost angajat SRI

Gabriel Oprea, premier interimar, a semnat pe 24 iunie un ordin prin care l-a numit pe Rares Vaduva in functia de subsecretar de stat la conducerea Departamentul de Informatii si Protectie Interna.

Gabriel Oprea a numit un nou adjunct la Doi si-Un Sfert. Este fost angajat SRI

Gabriel Oprea, premier interimar, a semnat pe 24 iunie un ordin prin care l-a numit pe Rares Vaduva in functia de subsecretar de stat la conducerea Departamentul de Informatii si Protectie Interna.

Decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite a fost contrasemnat de Gabriel Oprea

Premierul interimar Gabriel Oprea a anuntat, duminica seara, ca a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite ale Americii si ca informatii pe aceasta tema urmeaza sa fie comunicate de catre Presedintie. Maior este un om care si-a facut datoria fata de tara iar acum va fi ambasador - oricum lui ii placea sa i se spuna ambasador - si cred ca ne va reprezenta cu cinste in Statele Unite ale Americii. Am contrasemnat documentul, a spus Oprea la B1 Tv.

Gabriel Oprea, la Miercurea Ciuc, de Ziua Drapelului: Prin cinstirea simbolurilor, mentinem vie energia noastra ca neam (VIDEO)

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a fost prezent vineri la Miercurea Ciuc, la ceremoniile organizate de Ziua Drapelului. Cu aceasta ocazie, Oprea a precizat ca, prin cinstirea simbolurilor nationale, este.

Gabriel Oprea, despre numirea lui MRU la sefia SIE: Nu ne retragem cuvantul. De principiu il sprijinim pe presedintele Romaniei

Gabriel Oprea a fost prezent in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, si a vorbit despre sustinerea pe care UNPR o acorda lui Mihai Razvan Ungureanu pentru numirea la sefia SIE. Pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )