Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Italiei ameninta cu demisia in cazul in care nu are sprijinul Parlamentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Italiei ameninta cu demisia in cazul in care nu are sprijinul Parlamentului

Premierul Italiei, Enrico Letta, a anuntat ca va demisiona in cazul in care nu primeste intreg sprijinul Parlamentului de la Roma cu ocazia unui vot de incredere care ar putea avea loc saptamana viitoare, transmite BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Italia: Premierul Enrico Letta ameninta cu demisia in cazul in care nu are sprijinul Parlamentului de la Roma

Pemierul Italiei, Enrico Letta, a anuntat ca va demisiona in cazul in care nu primeste intreg sprijinul Parlamentului de la Roma cu ocazia unui vot de incredere care ar putea avea loc saptamana viitoare, transmite BBC. Avertismentul lui Letta vine dupa problemele aparute in cadrul coalitiei fragile cu partidul de centru-dreapta al lui Berlusconi care au dus la respingerea unui unui pachet de masuri bugetare vitale, cerute de organismele internationale, si au adus guvernul de la Roma in pragul colapsului.

Pemierul Italiei ameninta cu demisia in cazul in care nu are sprijinul Parlamentului

Pemierul Italiei, Enrico Letta, a anuntat ca va demisiona in cazul in care nu primeste intreg sprijinul Parlamentului de la Roma cu ocazia unui vot de incredere care ar putea avea loc saptamana viitoare, transmite BBC.

UPDATE O noua criza in Italia:Ministrii din partidul lui Berlusconi au demisionat din Cabinetul lui Enrico Letta

Pemierul Italiei, Enrico Letta, a anuntat ca va demisiona in cazul in care nu primeste intreg sprijinul Parlamentului de la Roma cu ocazia unui vot de incredere care ar putea avea loc saptamana viitoare, transmite BBC. Avertismentul lui Letta vine dupa problemele aparute in cadrul coalitiei fragile cu partidul de centru-dreapta al lui Berlusconi care au dus la respingerea unui unui pachet de masuri bugetare vitale, cerute de organismele internationale, si au adus guvernul de la Roma in pragul colapsului. UPDATE Ministrii din partidul lui Berlusconi si-au inaintat sambata seara demisia din Cabinetul lui Enrico Letta anuntand sfarsitul coalitiei de guvernare.

UPDATE O noua criza in Italia: Ministrii din partidul lui Berlusconi si-au anuntat demisia din Cabinetul lui Enrico Letta

UPDATE Ministrii din partea Poporului Libertatii PDL, centru-dreapta), partidul lui Silvio Berlusconi, au decis sa demisioneze, a anuntat sambata seara un purtator de cuvant al viceprim-ministrului Angelino Alfano, liderul PDL, transmite AFP. Ministrii PDL au considerat inacceptabil si inadmisibil, ultimatumul dat de premierul Enrico Letta, care a solicitat un vot in Parlamentul de la Roma din care sa se vada clar daca partidul de centru-dreapta sustine sau nu guvernul de coalitie. Letta a anuntat ca va demisiona in cazul nu primeste intreg sprijinul Parlamentului de la Roma, solicitarea pentru un vot de incredere venind dupa ce problemele din cadrul coalitiei fragile au blocat in Guvern un pachet de masuri bugetare vitale, cerute de organismele internationale.

O noua criza in Italia: Ministrii din partidul lui Berlusconi si-au anuntat demisia din Cabinetul lui Enrico Letta

Ministrii din partea Poporului Libertatii PDL, centru-dreapta), partidul lui Silvio Berlusconi, au decis sa demisioneze, a anuntat sambata seara un purtator de cuvant al viceprim-ministrului Angelino Alfano, liderul PDL, transmite AFP. Ministrii PDL au considerat inacceptabil si inadmisibil, ultimatumul dat de premierul Enrico Letta, care a solicitat un vot in Parlamentul de la Roma din care sa se vada clar daca partidul de centru-dreapta sustine sau nu guvernul de coalitie. Letta a anuntat ca va demisiona in cazul nu primeste intreg sprijinul Parlamentului de la Roma, solicitarea pentru un vot de incredere venind dupa ce problemele din cadrul coalitiei fragile au blocat in Guvern un pachet de masuri bugetare vitale, cerute de organismele internationale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )