Libnet.ro
UNICEF

21:15

Moment penibil pentru premierul Ludovic Orban. Aparitie neasteptata in timpul conferintei de presa

Antena3 Antena3,
Moment penibil pentru premierul Ludovic Orban. Aparitie neasteptata in timpul conferintei de presa

Moment penibil pentru premierul Ludovic Orban, in timpul unei conferinte de presa. Protestatarul Marian Ceausescu a facut un gest neasteptat, oferindu-i premierului un lant cu care sa inchida usile PSD-ului. continuă pe Antena3

Premierul Ludovic Orban: Ne-am angajat sa construim aproape 3.000 de kilometri de autostrazi, drumuri expres

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul s-a angajat sa construiasca circa 3. 000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul si-a facut datoria fata de Romania, intr-o situatie de o dificultate extrema. A lasa tara fara guvern in acest moment inseamna a face un rau imens romanilor (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, considera ca a lasa tara fara guvern in acest moment este un act urias de iresponsabilitate si de lipsa de intelegere a interesului general. Premierul a vorbit.

Premierul Ludovic Orban, despre votarea motiunii de cenzura: Ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor cu care ne confruntam

Votarea motiunii de cenzura ar insemna o problema pentru Guvern pentru a face fata provocarilor imensecu care se confrunta in acest moment, sustine Ludovic Orban. Pe de alta parte, premierul sustine.

Premierul Ludovic Orban, la fabrica Astra Arad: in Romania se poate produce aproape orice. Cred ca este extrem de important sa sustinem producatorii romani (VIDEO)

In Romania se poate produce aproape orice, a subliniat prim-ministrul Ludovic Orban sambata, cand a vizitat, printre altele, fabrica de tramvaie Astra Vagoane Calatori SA din Arad. Premierul Ludovic.

Premierul Ludovic Orban: Obiectivul nostru, ca Guvern, este asiguram o finantare fara precedent pentru modernizarea caii ferate. Transportul feroviar este prioritar (VIDEO)

Obiectivul Guvernului este sa asigure o finantare fara precedent pentru modernizarea caii ferate, in conditiile in care considera ca transportul feroviar este prioritar, asa cum este pentru intreaga.

LUDOVIC ORBAN: Prioritar este sa asiguram masti pentru copiii care provin din familii vulnerabile

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca pentru Guvern este prioritar, in perspectiva inceperii anului scolar, sa se asigure masti de protectie pentru copiii care provin din familii vulnerabile.

LUDOVIC ORBAN: Somez din nou PSD sa nu-si bata joc de democratie

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca liberalii vor discuta individual cu toti parlamentarii pe tema motiunii de cenzura pentru a-si prezenta punctul de vedere, subliniind ca, politic, cu PSD nu avem ce discuta.

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa aducem gazul cat mai aproape de comunitatile locale pentru a dezvolta retele inteligente

Premierul Ludovic Orban afirma ca obiectivul Guvernului este de a extinde cat mai mult reteaua magistrala de gaz, astfel incat comunitatile locale sa poata dezvolta retele inteligente de gaz.

LUDOVIC ORBAN: Asistam si astazi la incercari ale unor formatiuni politice de factura post comunista de a bloca democratia

Premierul Ludovic Orban a transmis astazi, intr-un mesaj cu ocazia Zilei comemorarii victimelor fascismului si comunismului, ca o conditie esentiala pentru ca greselile trecutului sa nu se repete este constientizarea raului facut de orice regim totalitar, aratand ca asistam si astazi la incercari ale unor formatiuni politice de factura post comunista de a bloca democratia.

LUDOVIC ORBAN: S-au depus candidaturile, cum sa amani alegerile? Numai PSD se poate gandi la asa ceva

Premierul Ludovic Orban a exclus, astazi, posibilitatea amanarii datei alegerilor locale, stabilita pentru 27 septembrie, in conditiile in care birourile electorale au inregistrat deja candidaturile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )