Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ludovic Orban a fost sunat de cancelarul german, Angela Merkel: Cei doi oficiali au discutat despre situatia muncitorilor romani din Germania

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban a fost sunat de cancelarul german, Angela Merkel: Cei doi oficiali au discutat despre situatia muncitorilor romani din Germania

Premierul Ludovic Orban a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu Angela Markel, cancelarul Germaniei, la initiativa acesteia, anunta Guvernul Romaniei, printr-un comunicat de presa. Cei doi oficiali au. continuă pe B1

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegeri parlamentare - in 6 decembrie, alegeri locale - la sfarsitul lunii septembrie

Premierul Ludovic Orban a confirmat, la sfarsitul acestei saptamani, declaratia lui Eugen Tomac, presedintele PMP - partid care este aliatul liberalilor la guvernare -, privind perioada in care vor fi organizate alegerile locale si cele parlamentare.

Premierul Ludovic Orban, la plecarea echipei formate din 15 medici romani in statul american Alabama: intre SUA si Romania este un solid parteneriat strategic

Premierul Ludovic Orban si ministrul apararii, Nicolae Ciuca, au asistat luni la plecarea in SUA a echipei medicale formata din 15 specialisti din MApN pentru a oferi sprijin autoritatilor statului Alabama, in.

Premierul Ludovic Orban, dialog cu Angela Merkel pe tema muncitorilor sezonieri din Germania

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut astazi, o convorbire telefonica cu cancelarul federal Angela Merkel, la initiativa inaltului oficial german.

Premierul Ludovic Orban: O sa incercam sa crestem alocatia copiilor

O sa incercam sa crestem alocatia, declara premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN, LA INAUGURAREA MUZEULUI BRATIANU: Putem sa le oferim romanilor un loc in care sa intalneasca istoria

Premierul Ludovic Orban a participat duminica, alaturi de ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu, la inaugurarea Muzeului National Bratianu in incinta vilei care a apartinut familiei Bratianu, la Stefanesti, judetul Arges.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale

Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila, a spus, ieri, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban a implinit ieri 58 de ani. Cum si-a serbat premierul Romaniei ziua de nastere

Premierul Ludovic Orban a implinit, luni, 58 de ani. Ziua de nastere a presedintelui PNL a fost insa o zi obisnuita de lucru. Seful Guvernului a avut intalniri importante inca de dimineata,.

Ludovic Orban a implinit ieri 57 de ani. Cum si-a serbat premierul Romaniei ziua de nastere

Premierul Ludovic Orban a implinit, luni, 57 de ani. Ziua de nastere a presedintelui PNL a fost insa o zi obisnuita de lucru. Seful Guvernului a avut intalniri importante inca de dimineata,.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Vom prelungi dupa 1 iunie masurile de sprijin pentru domeniile care continua sa fie afectate de restrictii Ce spune premierul despre reluarea spectacolelor in contextul pandemiei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul va prelungi si dupa data de 1 iunie masurile de sprijin acordate angajatilor din domeniile care continua sa fie afectate de restrictiile impuse de.

Costel Alexe, despre Insula Belina: Tot ce e ilegal va fi daramat Ludovic Orban a anuntat recent ca aceasta revine in administrarea statului, fara contractele cu TelDrum

Costel Alexe, ministru Mediului, a declarat ca toate cladirile din complexul Belina care au fost construite ilegal vor fi daramate. Precizarea vine dupa ce, joi, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Agentia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )