Libnet.ro
UNICEF

22:00

Premierul Ludovic Orban a iesit sa bea bere in Centrul Vechi

Antena3 Antena3,
Premierul Ludovic Orban a iesit sa bea bere in Centrul Vechi

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a profitat de deschiderea teraselor si a iesit, sambata seara, sa bea bere in Centrul Vechi. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, surprins in Centrul Vechi al Capitalei: Ce spune seful Guvernului despre noile masuri de relaxare care ar urma sa fie adoptate din 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a fost suprins, sambata dupa-amiaza, in Centrul Vechi al Capitalei. Seful Guvernului era insotit de Ionel Danca, seful cancelariei prim-ministrului, si consilierul de stat Andi.

Premierul Ludovic Orban a cerut ministerelor sa definitiveze actele normative privind pachetul de relansare economica (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a solicitat, joi, ministerelor Finantelor, Economiei, Muncii si Fondurilor Europene sa definitiveze actele normative cuprinse in pachetul de relansare economica. IMM Invest este unul.

Firea: Ma bucur sincer, fara urma de ironie, ca premierul s-a simtit bine azi in Centrul vechi

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca se bucura sincer, fara urma de ironie, ca premierul Ludovic Orban s-a simtit bine sambata, in Centrul vechi, si ca, daca acesta se ducea acum 5 ani, cand primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat ca centrul vechi arata jalnic.

Gabriela Firea, reactie dupa ce premierul Orban a baut bere la terasele din Centrul Vechi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, printr-o postare pe Facebook, dupa ce premierul Ludovic Orban a fost surprins, in aceasta seara, in timp ce bea bere la terasele din Centrul Vechi.

Orban, surprins la o terasa in Centrul Vechi: Raspund la invitatia unui bun amic. Ce spune despre masurile de relaxare

Premierul Ludovic Orban se afla sambata in Centrul Vechi al Capitalei, el explicand ca a raspuns invitatiei unui bun amic, care si-a redeschis terasa. in ceea ce priveste noi masuri de relaxare, premierul a reiterat faptul ca va avea loc o analiza, iar acestea vor fi anuntate cu cateva zile inaintea datei de 15 iunie.

Klaus Iohannis, intalnire cu Ludovic Orban la Palatul Coroceni: Presedintele si premierul vor discuta despre fondurile europene alocate Romaniei

Presedintele Klaus Ioahnnis si premierul Ludovic Orban se intalnesc, miercuri, la ora 12. 30, la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre fondurile europene alocate Romaniei, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis, dupa discutiile cu Ludovic Orban, despre fondurile europene destinate Romaniei: Vom investi in autostrazi, in proiecte de cale ferata, in sisteme de energie regenerabila, in sistemul de sanatate publica, in invatamant (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat , miercuri, dupa discutia cu premierul Ludovic Orban pe ptema fondurilor europene alocate Romaniei, ca propunerea venita din partea Comisiei Europene privind fondul de.

Ludovic Orban considera ca alegerile locale ar trebui organizate la sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie: Dupa perioada de concedii, dar inaintea unei eventuale reveniri a epidemiei de Covid

Sfarsitul lunii septembrie, inceputul lui octombrie este considerata o perioada potrivita pentru organizarea alegerilor locale, spune premierul Ludovic Orban. Seful executivului a declarat, vineri, ca atat.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: O decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor va fi luata cu cateva zile inainte de 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca autoritatile vor lua o decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor cu cateva zile inaintea datei de 15 iunie. Hotararea va avea la baza evaluarile facute de.

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: Putem ajunge la noi masuri de restrictii

Premierul Ludovic Orban a facut apel, vineri, la romani sa se protejeze si sa respecte distanta fizica de protectie sanitara, avertizand ca orice crestere semnificativa a numarului de cazuri de COVID-19 poate sa conduca la noi masuri de restrictii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )