Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Premierul Ludovic Orban, reactie dura dupa decizia CCR privind amenzile: Este o instigare la nerespectarea legii si nerespectarea regulilor. Decizia Curtii pune in pericol viata si sanatatea fiecarui roman

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban, reactie dura dupa decizia CCR privind amenzile: Este o instigare la nerespectarea legii si nerespectarea regulilor. Decizia Curtii pune in pericol viata si sanatatea fiecarui roman

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a avut sambata o reactie dura dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat neconstitutionale atat articolul din OUG 11999 care a introdus amenzi pentru incalcarea. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban: CCR s-a transformat intr-un inamic al Constitutiei. Decizia privind majorarea amenzilor este aproape un indemn la anarhie Metoda de desemnare a judecatorilor ar putea fi schimbata

Premierul Ludovic Orban declara razboi CCR si sugereaza chiar ca metoda de desemnare a judecatorilor Curtii ar putea fi schimbata. Totul a pornit dupa decizia CCR, care a declarat drept neconstitutionala.

Premierul Ludovic Orban va merge joi la Uzina Dacia de la Mioveni pentru consultari cu managementul companiei

Premierul Ludovic Orban va vizita joi, 7 mai, Uzina Dacia de la Mioveni si va avea consultari cu managementul companiei.

Valer Dorneanu, intrebat daca dupa decizia CCR mai pot fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor: Este problema Guvernului ce o sa faca in continuare

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, spune, dupa decizia CCR potrivit careia este neconstitutionala Ordonanta de urgenta care stabileste amenzile ce pot fi date in starea de urgenta, ca este problema Guvernului sa stabileasca ce va face in continuare. intrebat insistent daca de acum inainte mai pot fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor, Dorneanu a spus pentru HotNews. ro ca exista solutii si este problema autoritatilor sa le gaseasca si sa o faca constitutional.

Premierul Ludovic Orban, despre Autostrada Unirii: De la 1 ianuarie, 2021, se demareaza licitatia pentru atribuirea lucrarilor pe tronsonul Targu Mures Targu Neamt

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit detalii sambata, in urma unei vizite efectuate la Targu Mures, despre Autostrada Unirii, respectiv Targu Mures- Iasi Ungheni, proiect asupra caruia Guvernul.

Digi 24: Cine va putea contesta, de fapt, amenzile primite in starea de urgenta, dupa decizia CCR? Ce spun un fost sef al Curtii si un avocat

Cine va putea contesta amenzile primite pe durata starii de urgenta, dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat neconstitutionala OUG prin care au fost majorate amenzile date pentru incalcarea ordonantelor militare?.

Avocatul Adrian Toni Neacsu, dupa decizia CCR: Nu se anuleaza amenzile

Adrian Toni Neacsu, fost judecator CSM, in prezent avocat, spune ca nu decizia CCR de miercuri nu anuleaza automat amenzile date in starea de urgenta. Nu urmeaza un val de plangeri in instanta, nu se anuleaza amenzile, spune fostul judecator.

Orban, anunt despre amenzi dupa decizia CCR: Nu inseamna ca nu se mai dau. Au revenit la nivelul anterior OUG

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, ca decizia CCR referitoare la amenzi este anticonstitutionala, impotriva ordinii de drept, fiind chiar un indemn la anarhie. Suntem din ce in ce mai hotarati sa gasim solutii pentru a schimba prevederile constitutionale si legale care reglementeaza activitatea Curtii Constitutionale, a precizat premierul.

Premierul Ludovic Orban: CCR s-a transformat intr-un inamic al Constitutiei. Decizia privind majorarea amenzilor este aproape un indemn la anarhie Metoda de desemnare a judecatorilor ar putea fi schimbata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban declara razboi CCR si sugereaza chiar ca metoda de desemnare a judecatorilor Curtii ar putea fi schimbata. Totul a pornit dupa decizia CCR, care a declarat drept neconstitutionala.

LUDOVIC ORBAN: Decizia CCR privind amenzile - un indemn la anarhie

Decizia Curtii Constitutionale prin care a declarat neconstitutionalitatea amenzilor stabilite prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 342020 stabilite pentru perioada starii de urgenta este aproape un indemn la anarhie, a afirmat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, dupa decizia CCR: Nu inseamna ca nu se mai dau amenzi. Se dau la nivelul anterior ordonantei

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca faptul ca CCR a stabilit ca amenzile date in starea de urgenta sunt neconstitutionale nu inseamna ca nu se vor mai da amenzi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )