Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premierul Marii Britanii: Autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru scenariul in care nu va exista vaccin

Antena3 Antena3,
Premierul Marii Britanii: Autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru scenariul in care nu va exista vaccin

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a prezentat, luni seara, un plan de relaxare a restrictiilor antiepidemice si a afirmat ca autoritatile trebuie sa se pregateasca pentru scenariul in care nu va fi produs niciun vaccin anticoronavirus, relateaza Mediafax. continuă pe Antena3

Boris Johnson: Autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru scenariul in care nu va exista vaccin

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a prezentat, luni seara, un plan de relaxare a restrictiilor antiepidemice, afirmand ca autoritatile trebuie sa se pregateasca pentru scenariul in care nu va fi produs niciun vaccin anticoronavirus, potrivit Mediafax. Ce se intampla daca vaccinul contra coronavirusului nu va fi niciodata descoperit? S-a mai intamplat si inainte.

Boris Johnson: Autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru scenariul in care nu va exista vaccin

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a prezentat, luni seara, un plan de relaxare a restrictiilor antiepidemice, afirmand ca autoritatile trebuie sa se pregateasca pentru scenariul in care nu va fi produs niciun vaccin anticoronavirus.

Coronavirus: Regina Elisabeta a Marii Britanii se retrage din viata publica pentru cel putin cateva luni

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se retrage din viata publica in urmatoarea perioada, absenta ei de la indeplinirea obligatiilor oficiale urmand sa devina cea mai lunga din domnia ei de 68 de ani, scrie The Times.

Un sistem de alerta Covid-19 asemanator alertelor teroriste urmeaza sa fie lansat de guvernul Marii Britanii

Un sistem de alerta Covid-19 urmeaza sa fie lansat de guvernul Marii Britanii pentru a urmari infectarile cu noul coronavirus. Masura ar urma sa fie anuntata duminica de catre premierul Boris Johnson.

Asociatiile de pacienti cer ca spitalele sa fie redeschise pentru bolnavii cronici: Nu va mai jucati cu vietile romanilor!

Asociatiile de pacienti fac apel ca spitalele sa fie redeschise in aceasta perioada si pentru restul pacientilor, nu doar pentru cei infectati cu coronavirus, in special pentru pacientii cu boli cronice. in ultimile luni nu s-a mai permis accesul pacientilor in spitale pentru investigatii medicale, acestea fiind amanate cu consecinte greu de evaluat asupra starii de sanatate a oamenilor, atrag atentia reprezentantii Aliantei Pacientilor Cronici din Romania, subliniind ca boala nu asteapta dupa decizii birocratice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )