Libnet.ro
UNICEF

11:45

Premierul R. Moldova, Ion Chicu: Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti daca vor

Hotnews Hotnews,
 Premierul R. Moldova, Ion Chicu: Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti daca vor

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni, intr-un interviu la postul de radio Europa Libera, premierul Republicii Moldova, Ion Chicu. El a comentat astfel avertismentele unor experti in securitate de la Chisinau, potrivit carora constructia unui aeroport la Balti ar include o serie de riscuri pentru securitatea tarii, cum ar fi o invazie a omuletilor verzi militari rusi fara insemne - n. r. ), relateaza Deschide. md. continuă pe Hotnews

Premierul Republicii Moldova: Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, a declarat, luni, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca omuletii verzi militarii rusi imbracati in uniforme verzi, dar fara insemne - n. r. ), pot ateriza.

Noi contre cu manusi de catifea intre Bucuresti si Chisinau. Ce schimb de replici au avut ambasadorul Daniel Ionita si premierul Ion Chicu, pe Facebook (FOTO)

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, i-a raspuns cu un citat din Biblie ambasadorului roman de la Chisinau, dupa ce Daniel Ionita a sugerat ca relatiile dintre cele doua maluri ale Prutului sunt usor.

Ion Chicu: Relatiile moldo-romane nu depind de alegerile facute pe malurile Dambovitei si Bacului

Relatiile intre Moldova si Romania nu depind de alegerile facute pe malurile Dambovitei si Bacului -a afirmat premierul Ion Chicu intr-un interviu pentru Radio Europa Libera.

Ion Chicu: Va fi creat un Grup de monitorizare a preturilor la carburanti

Un Grup de monitorizare a preturilor la carburanti va fi creat sub auspiciul viceprim-ministrului, ministrul finantelor, Sergiu Puscuta. Obiectivul principal al acestui grup va fi monitorizarea preturilor, dar si analiza temeiniciei argumentarii preturilor. Declaratia a fost facuta pe premierul Ion Chicu, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )