Libnet.ro
UNICEF

17:30

Premierul Orban a numit un nou secretar de stat la Externe

Hotnews Hotnews,
 Premierul Orban a numit un nou secretar de stat la Externe

Prim-ministrul Ludovic Orban a numit-o vineri in functia de secretar de stat pentru Afaceri Europene, in cadrul Ministerului de Externe, pe Raluca Iulia Matei, care ocupa un post de directoare in MAE pana acum. continuă pe Hotnews

Premierul Orban a facut primele numiri in Guvern. Pe cine a ales sef al Cancelariei

Ludovic Orban a facut primele numiri in cadrul Guvernului, dupa ce a preluat atributile de premier. Un nume-supriza este cel al noului secretar general Guvernului, acesta fiind Antonel Tanase, trezorierul PNL.

Premierul Orban cere MAE o analiza atenta a numirilor de consuli din guvernarea PSD: Sa-i rechemati imediat pe cei trimisi fara sa aiba nicio legatura cu diplomatia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, in prima sedinta oficiala de dupa investitura, lui Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, sa analizeze cu mare atentie maniera in care guvernarea PSD.

Urmeaza restructurari in randul bugetarilor. Premierul Orban a facut anuntul

Urmeaza restructurari in sectorul public. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban, dupa o intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la care a participat si ministrul de finante. S-a.

Dan Barna: Urmatoarea guvernare va fi PNL - USR PLUS. Am o relatie foarte buna cu premierul Orban

Dan Barna a declarat, vineri, ca are o relatie foarte buna cu premierul Ludovic Orban, urmatoarea guvernare va fi USR PLUS - PNL sustinand ca Am o relatie foarte buna cu Orban pentru ca e foarte clar ca .

Premierul Orban sustine ca vor fi schimbate conducerile CNAS si de la Spitalul Fundeni

Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), dar si cea de la Institutul Clinic Fundeni vor fi schimbate, sustine premierul Ludovic Orban.

Premierul Orban, dupa intalnirea cu guvernatorul BNR: imbunatatirea colectarii si controlul cheltuielilor, doua dintre obiectivele PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, la capatul intalnirii cu Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, ca imbunatatirea colectarii si controlul cheltuielilor sunt doua dintre masurile pe care cabinetul sau.

COMANDAMENT DE IARNA, la Palatul Victoria. Premierul Orban a dat chemarea

Premierul Ludovic Orban a convocat comandamentul de iarna, joi, la ora 21. 00, la Palatul Victoria. Potrivit unui anunt publicat pe site-ul Guvernului, la cvomandament mai participa viceprim-ministrul Raluca.

Institutul Cantacuzino ar putea fi demilitarizat. Premierul Orban: Trebuie vazut daca trecerea sa la MApN a produs efecte pozitive sau nu

Guvernul Orban va analiza efectele produse de trecerea Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apararii Nationale, care pana anul trecut era la Ministerul Sanatatii, astfel ca acesta ar putea fi de.

Ar putea fi introdusa o taxa pentru prima inmatriculare a masinilor. Premierul Orban: Cand vom ajunge la o formula care sa fie acceptabila la nivelul Comisiei Europene o vom anunta public

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, ca sustine introducerea unei taxe pentru autoturismele aflate la prima inmatriculare, care sa fie conditionata de cat de poluanta este masina, dar ca oricum ea va fi.

Reactia Sorinei Pintea, dupa ce premierul Orban a afirmat ca nu mai sunt bani de salarii in Sanatate: Nu este cazul sa inducem panica in sistem

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, a catalogat drept hazardata declaratia lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a afirmat ca nu mai sunt bani de salarii in sectorul sanitar. Rectificarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )