Libnet.ro
UNICEF

23:30

Premierul Orban pregateste un raport privind masurile de pe timpul starii de urgenta

România Liberă România Liberă,
Premierul Orban pregateste un raport privind masurile de pe timpul starii de urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul va intocmi un raport privind masurile luate. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, intalnire de foc cu ministrii si premierul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat o intalnire cu premierul Orban si ministrii, precum si cu membrii-cheie ai partidului liberal si mai multi primari, la Vila Lac. in cadrul acesteaia va fi discutata activitatea Executivului, dar si o eventuala schimbare a echipei de la Palatul Victoria.

PREMIERUL ORBAN: Procentul cu care vor creste pensiile va depinde de starea economiei

Guvernul va vedea care este motivatia Curtii Constitutionale si va reveni cu o modificare legislativa in ceea ce priveste pensiile speciale Pensiile vor creste, dar procentul cu care vor fi majorate va depinde de starea economiei, a spus, ieri, intr-o emisiune TV, premierul ludovic Orban.

Raport CE privind cercetarea si inovarea: 7% din unicorni sunt din Europa

7 din top 30 cele mai mari ecosisteme de startup-uri sunt in Europa, in timp ce 7% dintre firmele unicorn startup-uri cu o valoarea de 1 miliard de dolari) sunt europene, dar Statele Unite detin de opt ori mai multe fonduri de tip Venture Capital decat Europa, arata cel mai recent raport privind cercetarea si inovarea al Comisiei Europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )