Libnet.ro
UNICEF

18:30

Premierul Orban, pe santierul Cazinoului din Constanta. 15 ani a fost lasat in paragina

Adevărul Adevărul,
Premierul Orban, pe santierul Cazinoului din Constanta. 15 ani a fost lasat in paragina

Premierul s-a declarat multumit de modul in care decurge proiectul de reabilitare a Cazinoului din Constanta. El spera ca in luna mai 2022, lucrarile sa fie finalizate. continuă pe Adevărul

Pot incepe negocieri de semnare a contractului pentru corvete, sustine premierul Orban

Pot incepe negocierile dintre Romania si consortiul Naval Group - Santierul Naval Constanta pentru s.

Sedinta de Guvern. Premierul Orban: Pentru a putea accesa aceste resurse financiare, care reprezinta o sansa uriasa pentru Romania, va trebui sa ne mobilizam la maxim

Guvernul Orban s-a reunit intr-o sedinta, miercuri, la Palatul Victoria, iar in debutul reuniunii premierul sustine o declaratie de presa. Principalele declaratii facute de premierul Ludovic Orban, .

Trei localitati din judetul Arges ar putea intra in carantina, anunta premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca trei localitati din judetul Arges sunt acum sub evaluar.

Sedinta de Guvern. Premierul Orban: Avem la dispozite fonduri europene la care nici n-am visat. Pentru a le putea accesa, va trebui sa ne mobilizam la maxim. Romania are o sansa uriasa (VIDEO)

Guvernul Orban s-a reunit intr-o sedinta, miercuri, la Palatul Victoria, iar in centrul discutiei s-a aflat strategia nationala pentru accesarea fondurilor europene prevazute de bugetul multianual al UE si.

Ce se intampla cu cei 4.000 de romani bolnavi de COVID care au plecat din spital. Premierul Orban a facut anuntul

Statul ia masuri in cazul celor peste 4. 000 de romani bolnavi de COVID-19 care au plecat din spital la cerere sau nici nu au stat internati, odata cu intrarea in vigoare a noii legi a carantinei, a anuntat, marti, seful Guvernului.

Cazinoul din Constanta renaste

Lucrarile la bijuteria arhitecturala se desfasoara conform graficului. Planseele peste parterul cladirii au fost decopertate iar cei mai buni specialisti in monumente istorice clasa A cauta solutiile optime pentru ca, odata restaurat, Cazinoul sa fie redat constantenilor pentru cel putin inca 100 de ani, potrivit unui comunicat de presa.

Talharit pe o strada din Targu Jiu. Doi dintre agresori au varsta de 15 ani

Un barbat in varsta de 36 de ani, din comuna Balesti, a fost victime unei talharii in timp ce se afla pe o strada din municipiul Targu Jiu.

Ar putea fi cel mai batran peste din lume: cati ani a implinit sociabilul din specia koi

In fiecare specie de vietati, exista cazuri extraordinare cand vine vorba de durata de viata. De la oameni la pesti, poti vedea situatii in care pragul de 100 de ani este depasit cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )