Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Sorin Grindeanu: Fondurile alocate Armatei, in 2017, vor fi cheltuite conform strategiei comune NATO

România Liberă România Liberă,
Premierul Sorin Grindeanu: Fondurile alocate Armatei, in 2017, vor fi cheltuite conform strategiei comune NATO

Premierul Sorin Grindeanu a precizat, miercuri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca fondurile alocate Apararii vor fi cheltuite conform strategiei in domeniu, care este parte a strategiei comune a Aliantei Nord-Atlantice NATO). continuă pe România Liberă

Ce spune premierul Sorin Grindeanu despre venirea presedintelui Americii in Romania

Sorin Grindeanu a vorbit despre posibila vizita pe care Donald Trump o va face in Romania la sfarsitul lunii mai. Premierul a spus ca nu are informatii oficiale despre aceasta vizita si.

Bilantul primelor 100 de zile de guvernare. Premierul Sorin Grindeanu: Odata cu Brexitul, trebuie sa devenim membri importanti ai UE si NATO, din punct de vedere militar si economic

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, va face un bilant, in direct la Mediafax, al primelor 100 de zile de guvernare. Seful Executivului va discuta despre solutiile pentru problemele sociale si economice cu care se confrunta romanii zi de zi.

Premierul Sorin Grindeanu va face bilantul primelor 100 de zile de guvernare. Seful Executivului va dezbate cele mai importante subiecte ale momentului

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, va face un bilant, in direct la Mediafax, al primelor 100 de zile de guvernare. Seful Executivului va discuta despre solutiile pentru problemele sociale si economice cu care se confrunta romanii zi de zi.

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit pentru a doua oara cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom

Premierul Sorin Grindeanua avut astazi,la Palatul Victoria,o intrevederecudelegatia consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom, cu care a discutat despre proiectele deinvestitii in productia de hidrocarburi si despre valorificarea resurselor energetic.

Premierul Sorin Grindeanu se va intalni, luni, cu ministrul Transporturilor si conducerea CNAIR

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, va participa, luni, la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane.

Sorin Grindeanu l-a mustrat pe ministrul sanatatii pentru lipsa vaccinului impotriva rujeolei. Florian Bodog spune ca vor fi achizitionate vaccinuri in regim de urgenta

Am vazut ca iar sunt probleme in ceea ce priveste vaccinul impotriva rujeolei, a declarat premierul Sorin Grindeanu, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern. In 10 judete, am ajuns la fundul sacului, a raspuns Florian Bodog, ministrul sanatatii, a adaugand ca vor fi achizitionate 115. 000 doze in regim de urgenta. Sorin Grindeanu l-a apostrofat pe ministru, spunand ca nu este o problema noua, si i-a cerut ca Ministerul Sanatatii sa lucreze preventiv, pentru a evita situatii de acest tip.

Sorin Grindeanu s-a intalnit pentru a doua oara, intr-o luna, cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom

Premierul Sorin Grindeanu a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu delegatia consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom. Cu aceasta ocazie, Sorin Grindeanu a spus ca Executivul este ferm angajat sa asigure cadrul de reglementare necesar pentru atragerea si dezvoltarea acestor proiecte in Romania. Este a doua intalnire intr-o luna pe care premierul o are cu reprezentanti ai celor doua companii. Prima intrevedere a avut loc pe 27 februarie.

Sorin Grindeanu, despre auditul de la Parchete: Stiam... Sa vedem ce s-a intamplat in ultimii 10 ani

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca a fost informat de luni de catre ministrul Justitiei despre auditul extern la toate marile unitati de parchet. El a mai spus ca in acest fel se va vedea ce s-a intamplat in sistem in ultimii 10 ani.

Sorin Grindeanu, test drive cu un Duster cu cutie automata: Va recomand sa incercati

Premierul Sorin Grindeanu a facut un test-drive, marti, la Centrul Tehnic Renault Romania, cu un autoturism Dacia Duster cu cutie automata si cu o masina electrica, el afimand ca a fost o senzatie placuta si indemnandu-i pe cei prezenti sa-i urmeze exemplul.

Sorin Grindeanu: Stiam de audit de la ministerul Justitiei. Sa vedem ce s-a intamplat in ultimii 10 ani

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca a fost informat de catre ministrul Justitiei despre auditul extern de la marile unitati de parchet si ca in acest fel crede ca se va vedea ce s-a intamplat in ultimii 10 ani, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )