Libnet.ro
UNICEF

09:00

Premierul Tudose si-ar dori introducerea vaccinarii obligatorii: Suntem departe de lumea civilizata

România Liberă România Liberă,
Premierul Tudose si-ar dori introducerea vaccinarii obligatorii: Suntem departe de lumea civilizata

Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri dimineata, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca este de parere ca ar trebui introdusa vaccinarea obiligatorie. continuă pe România Liberă

Tudose: Cred ca se impune introducerea vaccinarii obligatorii. Parintii care refuza vaccinarea sunt iresponsabili

Premierul Mihai Tudose a raspuns afirmativ la o intrebarea legata de introducerea vaccinarii obligatorii a copiilor. Intrebat vineri intr-un interviu la Radio Romania Actualitati daca situatia actuala din Romania ar impune introducerea vaccinarii obligatorii, Tudose a spus eu cred ca da. Sunt si vaccinuri care se adreseaza unor boli care sunt transmisibile. Acel parinte nu-si pune in pericol doar copilul lui, ci intreaga comunitate.

S-ar impune introducerea in Romania a vaccinarii obligatorii

Premierul Mihai Tudose a declarat, astazi, ca situatia actuala din tara noastra ar impune introducerea vaccinarii obligatorii, in conditiile in care, intr-o lume civilizata, peste 95% dintre copii sunt vaccinati, iar tara noastra este departe de un astfel de procent.

Premierul Tudose si Ministerul Finantelor nu se pun de acord cu plata CAS: Contributiile sociale, suportate integral de angajat, dar retinute si achitate de angajator

Contributiile de asigurari sociale CAS) vor fi platite, de la 1 ianuarie 2018, de catre angajat, insa obligatia stabilirii, retinerii si platii acestora catre bugetele de asigurari sociale va reveni, in continuare, angajatorului, a precizat, intr-un comunicat, Ministerul Finantelor. Pe de alta parte, premierul Tudose a anuntat, acum doua zile, ca plata contributiilor ramane pe modelul actual.

Mihai Tudose pledeaza pentru obligativitatea vaccinarii copiilor

Premierul Mihai Tudose pledeaza pentru obligativitatea, prin lege, a vaccinarii copiilor, precizand, intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, ca va fi nevoie ca tara noastra sa isi produca singura vaccinurile de care are nevoie la Institutului Cantacuzino.

UPDATE Premierul Tudose s-a intalnit cu Bodog si i-a cerut sa ii dea cel tarziu joi raportul privind campania pentru vaccinare (surse) / Ministrul sanatatii spune ca va prezenta miercuri situatia

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, caruia i-a cerut sa ii prezinte cel tarziu in sedinta de Guvern de joi raportul privind campania pentru constientizarea asupra necesitatii vaccinarii copiilor, spunandu-i ca nu mai accepta nicio aminare, au declarat pentru News. ro surse oficiale. 40 Bodog a declarat ulterior, pentru Agerpres, ca va prezenta miercuri premierului raportul privind situatia vaccinarii impotriva rujeolei.

Premierul Tudose s-a intalnit cu Bodog la Guvern si i-a cerut sa ii dea cel tarziu joi raportul privind campania pentru vaccinare (surse)

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu ministrul Sanatatii, Florian Bodog, caruia i-a cerut sa ii prezinte cel tarziu in sedinta de Guvern de joi raportul privind campania pentru constientizarea asupra necesitatii vaccinarii copiilor, spunandu-i ca nu mai accepta nicio aminare, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Premierul Mihai Tudose, catre Petre Daea: Chiar asa, suntem cetateni de mana a doua si mancam orice?

Premierul Mihai Tudose doreste schimbarea legislatiei, astfel incat sa se poata lua masuri mai dure in privinta alimentelor cu dublu standard, ca urmare a raportului prezentat, miercuri, de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Premierul Tudose, despre criza vaccinurilor: inteleg ca actuala echipa de la Institutul Cantacuzino este autoare sau coautoare a situatiei in care ne aflam

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Radio Romania Actualitati, ca este nevoie de aproximativ 50 de milioane de euro pentru ca Institutul Cantacuzino sa devina functional.

Premierul Tudose a dat unda verde constituirii comitetului interministerial de relansare a activitatii Institutului Cantacuzino

Premierul Romaniei, Mihai Tudose, a aprobat, joi, constituirea si atributiile comitetului interministerial de analiza pentru demararea si aprobarea masurilor necesare pentru relansarea activitatilor Institutului National de Cercetare Cantacuzino.

Premierul Tudose l-a atentionat pe ministrul Sanatatii cu privire la cazul jurnalistei Magda Vasiliu, care nu poate fi alaturi de copilul ei internat la Roma, din cauza birocratiei

Premierul Mihai Tudose l-a atentionat, joi, pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, cu privire la cazul jurnalistei Magda Vasiliu, care s-a lovit tot de birocratie cand a vrut sa isi ia concediu medical.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2231 seconds )