Libnet.ro
UNICEF

11:01

Premierul Turciei: Cei care vor sa manifesteze in Piata Taksim vor fi arestati

B1 B1,
Premierul Turciei: Cei care vor sa manifesteze in Piata Taksim vor fi arestati

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a amenintat ca manifestantii care vor sa marcheze, sambata, in emblematica piata Taksim din Istanbul un an de la fronda antiguvernamentala care a cuprins Turcia in 2013,. continuă pe B1

Violente la Istanbul: Politia foloseste gaze lacrimogene impotriva manifestantilor/ Premierul turc: Cei care vor sa protesteze in piata Taksim vor fi arestati

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a amenintat ca manifestantii care vor sa marcheze, sambata, in emblematica piata Taksim din Istanbul un an de la revoltele antiguvernamentale care au cuprins Turcia in 2013 vor fi arestati. Politia turca a folosit gaze lacrimogene si tunuri cu apa impotriva manifestantilor reuniti sambata la Istanbul si Ankara, transmite AFP.

Recep Tayyip Erdogan: Cei care vor sa manifesteze in piata Taksim vor fi arestati

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a amenintat ca manifestantii care vor sa marcheze, sambata, in emblematica piata Taksim din Istanbul un an de la fronda antiguvernamentala care a cuprins Turcia in 2013, vor fi arestati, relateaza AFP .

Premierul turc ameninta: Politia va aresta toti manifestatii din piata Taksim

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca toti manifestantii care se vor reuni, sambata, in piata Taksim din Istanbul, vor fi arestati, .

Anuntul care i-a infuriat pe manifestantii din piata Taksim: Vor fi arestati!

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a amenintat ca manifestantii care vor sa marcheze, sambata, in emblematica piata Taksim din Istanbul un an de la fronda antiguvernamentala care a cuprins Turcia in 2013,.

Violente in piata Taksim din Istanbul

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a amenintat ca manifestantii care vor sa marcheze, sambata, in emblematica piata Taksim din Istanbul un an de la fronda antiguvernamentala care a cuprins Turcia in 2013, vor fi arestati. UPDATE Politia turca foloseste gaze lacrimogene impotriva manifestantilor .

Istanbulul este in alerta. Parcul Gezi, inchis. Astazi se implineste un an de la izbucnirea protestelor din Piata Taksim

Politia a fost deja mobilizata in Piata Taksim pentru a respinge manifestantii care vor sa marcheze tot prin proteste un an de la izbucnirea miscarii antisistem din Istanbul. Premierul Recep Tayyip Erdogan a amenintat ca manifestantii vor fi arestati.

Cei trei care vor sa sperie Vestul

Presedintele rus, Vladimir Putin, si-a vazut visul implinit ieri, cand Rusia, Belarus si Kazahstan au semnat la Astana crearea Uniunii economice eurasiatice, un proiect care ii va permite restaurarea influentei Moscovei asupra fostilor sateliti sovietici. Un proiect de importanta capitala pentru liderul rus, care in 2005 calificase implozia URSS drept cea mai mare catastrofa geopolitica a secolului 20.

Gabriel Oprea: Eroilor neamului le datoram respect si pioasa aducere aminte. Ei sunt cei care au cladit aceasta tara

Ministerul de Interne a organizat, joi, mai multe ceremonii militare si religioase cu prilejul Zilei Eroilor. in cadrul Apelului Solemn au fost omagiati angajatii Ministerului Afacerilor Interne, ofiteri, subofiteri si agenti ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, Politiei Romane, Jandarmeriei Romane si ai Politiei de Frontiera, care si-au pierdut viata in timpul executarii misiunilor.

Companii-muzeu: 7 firme care vor sa intre in istorie

Strategie de marketing sau dorinta de a scrie istorie? Oricare ar fi motivul pentru care tot mai multe companii de renume mondial decid sa deschida un muzeu, un lucru este cert: cresterea vizitatorilor si contributia la renumele brandului vor fi pe.

DOCUMENT Proiect de lege: Armata va fi obligata sa cumpere armament de la companiile romanesti de stat, care vor fi scutite de taxa pe stalp si de TVA la importuri

Guvernul va obliga Armata sa cumpere armament si alte echipamente militare de la fabricile din industria nationala de aparare, pe care le va scuti de unele taxe si impozite, potrivit unui proiect de lege lansat vineri in consultare. Guvernul isi justifica proiectul de lege invocand necesitatea sustinerii sectorului si mentinerea interesului national de securitate in privinta industriei nationale de aparare si securitate corelat cu Strategia industriei nationale de securitate.

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )