Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ungariei, moment de reculegere la mormantul romanului batut pana la moarte de politistii unguri

Antena3 Antena3,
Premierul Ungariei, moment de reculegere la mormantul romanului batut pana la moarte de politistii unguri

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a mers la Satu Mare, pentru a se reculege si a depune un trandafir alb la mormantul romanului care a decedat in urma cu o luna la Izsak Ungaria), dupa ce ar fi fost batut de. continuă pe Antena3

Premierul Ungariei a vizitat mormantul romanului mort la Izsak.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a mers la Satu Mare, pentru a se reculege si a depune un trandafir alb la mormantul romanului care a decedat in urma cu o luna la Izsak Ungaria), dupa ce ar fi fost batut de doi politisti, relateaza Mediafax. Potrivit MTI, sambata, pe pagina de Facebook a premierului Ungariei, Viktor Orban, a fost postata o inregistrare, care il prezinta pe primul-ministru cand depune un trandafir alb legat cu o panglica in culorile nationale ale Ungariei la mormantul lui .

Premierul Ungariei a mers la Satu Mare, pentru a se reculege la mormantul romanului mort la Izsak

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a mers duminica la Satu Mare, pentru a se reculege si a depune un trandafir alb la mormantul romanului care a decedat in urma cu o luna la Izsak, dupa ce ar fi fost batut de.

Viktor Orban s-a recules la mormantul romanului omorat in bataie de doi politisti ungur.

Premierul ungar Viktor Orban s-a recules la mormantul cetateanului roman decedat in aprilie in Ungaria, dupa ce a fost retinut si batut pana la moarte de doi politisti unguri, transmite sambata MTI. O inregistrare video postata pe pagina de Facebook a premierului il prezinta pe Orban cand depune un singur trandafir alb, in jurul caruia era legata o panglica in culorile nationale ale Ungariei, la mormantul lui Jozsef Bara din Satu Mare. Ofiterul de presa al lui Orban, Bertalan Havasi, a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )