Libnet.ro
UNICEF

23:30

Premierul Ungariei a mers la Satu Mare, pentru a se reculege la mormantul romanului mort la Izsak

B1 B1,
Premierul Ungariei a mers la Satu Mare, pentru a se reculege la mormantul romanului mort la Izsak

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a mers duminica la Satu Mare, pentru a se reculege si a depune un trandafir alb la mormantul romanului care a decedat in urma cu o luna la Izsak, dupa ce ar fi fost batut de. continuă pe B1

Premierul Ungariei a vizitat mormantul romanului mort la Izsak.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a mers la Satu Mare, pentru a se reculege si a depune un trandafir alb la mormantul romanului care a decedat in urma cu o luna la Izsak Ungaria), dupa ce ar fi fost batut de doi politisti, relateaza Mediafax. Potrivit MTI, sambata, pe pagina de Facebook a premierului Ungariei, Viktor Orban, a fost postata o inregistrare, care il prezinta pe primul-ministru cand depune un trandafir alb legat cu o panglica in culorile nationale ale Ungariei la mormantul lui .

Premierul Ungariei, moment de reculegere la mormantul romanului batut pana la moarte de politistii unguri

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a mers la Satu Mare, pentru a se reculege si a depune un trandafir alb la mormantul romanului care a decedat in urma cu o luna la Izsak Ungaria), dupa ce ar fi fost batut de.

Traian Basescu a gafat la Sambra Oilor din Satu Mare: imi place Tara Oasului din Maramures

Presedintele Traian Basescu, in vizita la Dealul Huta Certeze, in judetul Satu Mare, cu ocazia sarbatorii Sambra Oilor, a gafat in fata jurnalistilor plasand Tara Oasului si in judetul Maramures, nu doar in Satu Mare, acolo unde este, de fapt regiunea geografica.

Traian Basescu participa la Sambra Oilor la Certeze, in judetul Satu-Mare

Presedintele Traian Basescu participa, duminica, la sarbatoarea Sambra Oilor, in Certeze, judetul Satu-Mare, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. Sambra Oilor este o sarbatoare celebrata in a doua duminica a lunii mai, pe dealul din Huta Certeze, situat la granita dintre judetele Maramures si Satu Mare, unde oierii serbeaza plecarea turmelor catre pasunile de la munte, potrivit Agerpres. Sarbatoarea este cunoscuta si ca Ruptul Sterpelor, similara cu masurisul laptelui.

Presedintele Basescu participa la Sambra Oilor in localitatea Certeze din Satu-Mare

O noua baie de multime pentru presedintele Traian Basescu. Seful statului participa, duminica, la sarbatoarea Sambra Oilor in localitatea Certeze din judetul Satu-Mare, el fotografiindu-se alaturi.

Presedintele Basescu a participat la Sambra Oilor in localitatea Certeze din Satu-Mare

O noua baie de multime pentru presedintele Traian Basescu. Seful statului a participat, duminica, la sarbatoarea Sambra Oilor in localitatea Certeze din judetul Satu-Mare, el fotografiindu-se.

Traian Basescu a participat la sarbatoarea Sambra Oilor, in judetul Satu-Mare

Presedintele Traian Basescu a participat, astazi, la sarbatoarea Sambra Oilor, in Certeze, judetul Satu-Mare, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )