Libnet.ro
UNICEF

23:30

Premierul Victor Ponta se intalneste cu directorul FMI, Christine Lagarde

B1 B1,
Premierul Victor Ponta se intalneste cu directorul FMI, Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se intalneste astazi cu directorul general al FMI, Christine Lagarde. Aceasta se va afla timp de doua zile in prima sa vizita in Romania, dupa numirea in functie, petrecuta in luna. continuă pe B1

Isarescu si Georgescu au venit la Guvern, pentru a participa cu Ponta la discutia cu directorul FMI, Christine Lagarde

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR) si prim-viceguvernatorul Florin Georgescu au venit la Guvern, pentru a participa, alaturi de premierul Victor Ponta, la discutia cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde.

Premierul Ponta va avea o intrevedere, luni, cu directorul FMI Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se va intalni cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, intrevederea urmand sa aiba loc luni, la ora 17:00, la Palatul Victoria. Directorul general.

Premierul Victor Ponta se intalneste luni cu directorul general al FMI, Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17:00, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, potrivit unui anunt postat pe site-ul Guvernului, citat de Agerpres.

Premierul Victor Ponta se intalneste cu directorul FMI

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17,00, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, potrivit unui anunt postat pe site-ul.

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a ajuns la Palatul Victoria pentru intalnirea cu premierul Ponta

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17:00, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, potrivit unui anunt postat pe site-ul Guvernului, citat de Agerpres.

UPDATE Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a ajuns la Palatul Victoria pentru intalnirea cu premierul Ponta

Premierul Victor Ponta s-a intalnit luni la Palatul Victoria cu directorul general al FMI, Christine Lagarde. Primul-ministru a evidentiat realizarile economice ale Guvernului si politicile macroeconomice avute in vedere pentru perioada urmatoare, in timp ce directorul FMI a felicitat autoritatile romane pentru incheierea cu succes a acordului finalizat in luna iunie 2013, precum si pentru iesirea Romaniei din procedura de deficit bugetar excesiv, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Premierul Ponta se intalneste astazi cu directorul general al FMI, Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17. 00, cu directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde.

Premierul Victor Ponta a fost prezent la un concert din statiunea Saturn

Premierul Victor Ponta s-a relaxat mai bine de doua ore la un concert pop-rock pe plaja de la Saturn, impreuna cu sotia si fiul sau. Chiar daca a urmarit show-ul din zona rezervata VIP-urilor, premierul a fost.

Premierul Victor Ponta, interimar la Ministerul Transporturilor. Nu imi pare rau ca l-am numit ministru, imi pare rau de condamnare

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca va preluat interimatul la Ministerul Transporturilor, dupa ce Relu Fenechiu l-a informat ca nu doreste sa continue activitatea in guvern, in urma condamnarii sale la 5 ani de inchisoare cu executare.

Premierul Victor Ponta petrece sfarsitul de saptamana la Neptun

Primul ministru a sosit astazi pe litoral. Victor Ponta va ramane peste week-end in vila de protocol din statiunea Neptun.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2075 seconds )