Libnet.ro
UNICEF

10:30

Premierul Victor Ponta ar fi internat la o clinica a familiei presedintelui Erdogan

B1 B1,
Premierul Victor Ponta ar fi internat la o clinica a familiei presedintelui Erdogan

Premierul Victor Ponta ar fi ales sa se opereze in urma accidentului suferit la genunchiul stang, la clinica Medipol din Turcia, potrivit declaratiilor unui jurnalist turc pentru Romania libera. Oficialii clinicii. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta se opereaza la genunchi luni, in Turcia

Premierul Victor Ponta se afla internat intr-o clinica din Turcia unde urmeaza sa fie supus luni unei interventii chirurgicale la genunchi, scrie romaniatv. net. Primul ministru a mers joio la spital pentru un.

Premierul Victor Ponta s-a OPERAT in Turcia

Premierul Victor Ponta s-a operat astazi in Turcia din cauza problemelor pe care le are la picior. Acesta este si motivul pentru care avocata premierului, Loredana Radu, a depus in aceasta dimineata o.

Surse: Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchi

Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Klaus Iohannis, despre premierul Victor Ponta: Nici Baku, nici la multi ani, nici Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de a pleca in Croatia, ca Victor Ponta nu l-a informat ca pleaca la Jocurile Europene de la Baku si ca nu a vorbit cu el in ultimele doua zile.

Victor Ponta se cere in clubul dictatorilor

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku. in vreme ce toti liderii politici din Vestul Europei au boicotat evenimentul, Ponta s-a afisat alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukasenko, presedintele Belarusului, si Recep Erdogan, presedintele Turciei, politicieni certati cu principiile democratiei.

Victor Ponta a participat la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku

Dan Mihalache arata ca prezenta premierului Ponta la ceremonia de la Baku este o greseala *Premierul a stat, in tribuna, in spatele lui Vladimir Putin Premierul Victor Ponta a ajuns, ieri, in Baku, din Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, potrivit Mediafax.

Ce spune Tariceanu despre operatia la care va fi supus Victor Ponta

Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca interventia chirurgicala la genunchi la care va fi supus premierul Victor Ponta este mai usoara decat operatia prin care a trecut el, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier.

Klaus Iohannis, intrebat cum va mai coabita cu Victor Ponta: E buna intrebarea. Inca nu am un raspuns

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, intrebat cum va mai coabita cu premierul Victor Ponta, in conditiile in care nu il informeaza in ceea ce priveste politica externa, un atribut exclusiv al Presedintiei, ca nu are deocamdata un raspuns. Seful statului a precizat ca a aflat de vizita premierului la Baku din surse, dupa ce a plecat si ca nu a vorbit cu acesta in ultimele doua zile.

Surse: Numele Alinei Gorghiu si a lui Victor Ponta apar in dosarul lui Vlasov

ACTUALIZARE 14:26 Numele co-presedintei PNL Alina Gorghiu apare in rechizitoriul dosarului prin care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov pentru dare de mita, potrivit surselor din presa. Si premierul Victor Ponta a fost mentionat de Vlasov, in acest dosar, de doua ori, transmit sursele.

VIDEO Pamflet muzical cu dedicatie pentru Victor Ponta. Ansamblul Liviu Dragnea din Teleorman: Da la cluburi in Dubai, Viorele, Viorele, la duba cu saij da cai

Facemvirale. ro, un serviciu multimedia de marketing, publicitate si promovare online, a lansat zilele trecute un pamflet muzical in care il ironizeaza pe premierul Victor Ponta, urmarit penal in dosarul Turceni - Rovinari pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani. Realizatorii au folosit melodia Fire-ai tu sa fii de murg a cantaretului de muzica populara Liviu Vasilica, originar - asemenea lui Liviu Dragnea - din Teleorman, punandu-i insa versuri in care fac referire la situatia premierului.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )