Libnet.ro
UNICEF

08:00

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu militarii romani aflati in misiune in Kosovo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu militarii romani aflati in misiune in Kosovo

Premierul Victor Ponta s-a intalnit sambata cu militarii romani care participa la misiunea de mentinere a pacii in regiunea Kosovo, subliniind, cu acest prilej, ca a tinut sa le transmita personal ca activitatea lor este foarte apreciata de ceilalti membri NATO. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu militarii romani aflati in misiune in Kosovo

Premierul Victor Ponta s-a intalnit sambata cu militarii romani care participa la misiunea de mentinere a pacii in regiunea Kosovo, subliniind, cu acest prilej, ca a tinut sa le transmita personal ca activitatea lor este foarte apreciata de ceilalti membri NATO.

Victor Ponta s-a intalnit cu militarii romani din Kosovo. Romania poate sa joace un rol important in pastrarea pacii si a dialogului

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, sambata, in Kosovo, cu militarii romani. Primul ministru le-a transmis militarilor romani ca este bine ca Romania sa fie prezenta in continuare in regiune deoarece.

Victor Ponta, in Kosovo: Vom fi prezenti in continuare in regiune. Noi nu suntem vazuti ca inamici de catre kosovari

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, sambata, in Kosovo, cu militarii romani, carora le-a spus ca este bine ca Romania sa fie prezenta in continuare in regiune deoarece poate avea un rol important in mentinerea pacii si a dialogului, neavand conflicte nici cu kosovarii albanezi, nici cu cei sarbi.

Ponta si-a programat pentru sambata o deplasare in Kosovo, la militarii romani si seful KFOR

Premierul Victor Ponta si-a programat pentru sambata o deplasare in Kosovo, pentru a se intalni cu militarii romani aflati in zona si cu comandantul misiunii NATO KFOR). Romania participa in prezent la.

Ponta pleaca sambata in Kosovo, la militarii romani

Victor Ponta si-a programat pentru sambata o deplasare in Kosovo, pentru a se intalni cu militarii romani aflati in zona si cu comandantul misiunii NATO KFOR).

Victor Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist, ne-am batut foarte tare pe ceva ce nu avem

Romania se pare ca nu dispune de gaze de sist si s-a batut, astfel, pe ceva ce nu are, a declarat premierul Victor Ponta in cadrul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Premierul a precizat ca Romania.

Victor Ponta ii raspunde lui Traian Basescu. Nu apreciez implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu apreciaza implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, in conditiile in care seful statului a propus astazi ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa se.

Victor Ponta, intrebat ce va face pentru imbunatatirea ratei de promovare la BAC: Se introduce simularea examenului de Bacalaureat inca din 2011, se va intesifica pregatirea elevilor

Premierul Victor Ponta, aflat in campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, anunta pe pagina sa de Facebook ca a acceptat provocarea jurnalistilor de la Ziarul Financiar si am raspuns celor 20 de intrebari despre proiectul meu prezidential. La intrebarea Ce veti face pentru a imbunatati rata de promovare la bacalaureat?, Victor Ponta raspunde: se introduce simularea examenului de Bacalaureat inca din 2011, se va intesifica pregatirea elevilor pentru acest moment.

VIDEO Victor Ponta, huiduit la Baia Mare

Premierul Victor Ponta, aflat joi la Baia Mare, unde a avut o intalnire cu reprezentantii PSD din judetele din nordul tarii, a fost huiduit de un grup de protestatari. Potrivit site-ului Maramuresenii. ro, Ponta a fost evacuat cu o duba din cladirea in care a avut loc reuniunea de catre fortele de ordine.

Victor Ponta: Cred ca Vladimir Putin si Federatia Rusa reprezinta, in acest moment, pentru regiunea noastra si pentru Romania, cel mai mare risc de securitate de dupa 1989

Vladimir Putin si Federatia Rusa reprezinta, in acest moment, pentru regiunea noastra si implicit pentru Romania, cel mai mare risc de securitate de dupa 1989, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )