Libnet.ro
UNICEF

11:45

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi cu Familia Regala a Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi cu Familia Regala a Romaniei

Premierul Viorica Dancila a participat, astazi, la un pranz de lucru, la Palatul Elisabeta, oferit de Margareta, Custodele Coroanei romane, si Principele Radu, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles. Ea se va intalni cu Tusk, Tajani si Juncker

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles, in prima vizita externa in calitate de sef al Guvernului de la Bucuresti, ea urmand sa aiba intalniri cu presedintele Consiliului European, cu presedintele Parlamentului European si cu presedintele Comisiei Europene.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila a avut astazi, la Bruxelles, o intrevedere cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene si comisarul european Corina Cretu, ocazie cu care cei trei oficiali au abordat o serie de teme, printre care presedintia romana a Consiliului UE.

Premierul Viorica Dancila cere ridicarea MCV, la Bruxelles: Romania indeplineste toate conditiile

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Dancila a spus ca Romania indeplineste conditiile de aderare la Schengen si cere.

Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj important in scandalul revocarii lui Kovesi

Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj important in scandalul revocarii lui Kovesi. Am spus de fiecare data ca justitia trebuie sa fie libera. Am ascultat raportul la televizor, am vazut ce este.

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila in urma cu putin timp

Proiectul descentralizarii nu trebuie abandonat, acesta fiind unul dintre mesajele transmise de premierul Viorica Dancila in cadrul reuniunii Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, care a avut loc.

intalnire intre comisarul european, Corina Cretu, si premierul Viorica Dancila la Bruxelles

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, s-a intalnit marti, la Bruxelles, cu pre.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Margareta, Custodele Coroanei romane

Premierul Viorica Dancila a participat vineri la un pranz de lucru, la Palatul Elisabeta, oferit de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane, si Alteta Sa Regala Principele Radu. Aceasta a fost prima intalnire a prim-ministrului cu Familia Regala a Romaniei, de la preluarea mandatului, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Viorica Dancila promite un pachet de masuri care sa rezolve problemele legate de finantarea terapiilor de care au nevoie copiii si adultii cu tulburari din spectrul autismului

Premierul Viorica Dancila si mai multi ministri s-au intalnit vineri cu reprezentanti ai asociatiilor de sprijin pentru persoanele cu tulburari din spectrul autismului, care au semnalat mai multe probleme, printre care cele legate de finantarea terapiilor. Toate problemele semnalate si propunerile reprezentantilor asociatiilor vor fi analizate, urmand sa primeasca, in scurt timp, raspunsuri punctuale din partea Guvernului, se arata intr-un comunicat de presa.

Viorica Dancila, despre decizia ministrului Tudorel Toader: Astept ca domnul ministru sa repecte legea

Premierul Viorica Dancila a vorbitdespre decizia pe care o asteapta din partea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care urmeaza sa o faca publica in cursul zilei de astazi. Voi vedea ce.

Viorica Dancila va fi primita miercuri, la Bruxelles, de Jean-Claude Juncker

Premierul Viorica Dancila urmeaza sa fie primit, astazi, la Bruxelles, de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit calendarului oficial al institutiei, publicat pe site-ul Comisiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )